Mihaela Buzărnescu accede în semifinalele de la Hobart și urcă în Top 50 WTA

Autor: Vasile Cenușă

Mihaela Buzărnescu continuă parcursul incredibil de anul trecut, reușind să acceadă astăzi în semifinalele turneului de la Hobart (Australia), după o nouă prestație solidă.

Româncă de pe locul 52 WTA a avut emoții doar în primul set al disputei cu americanca Alison Riske (27 ani, 84 WTA), pe care și l-a adjudecat la tie-break 7-6 (5), după o revenire frumoasă. În actul secund, Buzărnescu a zburdat spre victorie, pentru a se impune cu 6-1. O oră și jumătate de tenis inteligent și încrezător pentru jucătoarea noastră, care va urca între primele 50 de jucătoare ale lumii cu acest succes, până pe locul 47, depășind-o din nou pe Maria Șarapova. 

Pentru un loc în finala turneului de la Antipozi, Mihaela Buzărnescu va trebui să treacă de ucraineanca Lesia Țurenko (28 ani, 43 WTA), într-un meci care se anunță mult mai dificil decât cel de astăzi. Dar atunci când, după niciun an, urci mai bine de 300 de poziții în clasamentul WTA, ce ți se mai poată părea dificil?

În altă ordine de idei, Monica Niculescu nu a jucat sfertul ei de finală de la Hobart, împotriva belgiencei Elise Merrtens, acuzând o accidentare la gât.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.