Reuniune de urgență la Zagreb înainte de startul Europeanului de handbal masculin

Autor: Maria Sorescu

Croația găzduiește Campionatul European de handbal masculin în această lună, iar lucrurile păreau că decurg în limite normale, până când firma care administrează sala din Zagreb a anunțat marți că nu va permite disputarea meciurilor din grupa C și a finalei.

Compania Ingra a emis un comunicat prin care avertiza că pentru neplata datoriilor se vede nevoită să închidă sala pe termen nedeterminat.

Organizatorii Campionatului European s-au alarmat, iar în discuție au intrat inclusiv conducătorii politici care au făcut apel la șefii companiei Ingra pentru a nu boicota evenimentul.

Miercuri, reprezentanții firmei care administrează sala din Zagreb, organizatorii Europeanului și autoritățile locale au avut o reuniune de urgență în urma căreia au ajuns la un acord pentru a nu închide sala, notează Index.hr.

Numai că mai mulți angajați ai sălii amenință cu greva din cauza salariilor restante, iar organizatorii au emoții în privința bunei desfășurări a evenimentului, care debutează vineri.

Iar aceasta nu este singura problemă a Croației. Presa locală a dezvăluit că o furtună puternică s-a abătut asupra orașului Split și a scos la iveală toate improvizațiile și peticelile făcute de autoritățile locale pentru a cosmetiza orașul. 

Campionatul European de handbal masculin se va desfășura în perioada 12-28 ianuarie în Croația și va fi televizat în România de Telekom Sport.

Poate te interesează şi:

Autor: Constantin Boghiu / 10 Iul. 2018

Așa, da! România trece de Croația și merge în sferturile Mondialului de tineret

 România a trecut în sferturile Mondialului de tineret organizat în Ungaria, după o victorie asupra puternicei naționale a Croației, cea care impresionase în faza grupelor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Iul. 2018

Victorie cu Angola și locul al treilea în grupă. Urmează Croația în optimi

  După eșecurile cu Olanda și Danemarca, România a terminat cu o victorie grupa de la Mondialul de handbal feminin U20, organizat în Ungaria.

Autor: Pompiliu Constantin / 08 Iul. 2018

Vive Kielce, în pragul falimentului

 Câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal masculin în 2016, echipa poloneză Vive Kielce, are mari probleme financiare.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.