Eduard Torok renunță la săriturile cu schiurile

Autor: Nicolas Grama

Cazul săritorilor cu schiurile Eduard Torok și Iulian Pâtea care au vrut să participe în calificările etapelor de la Garmisch Partenkirchen (Germania) și Innsbruck (Austria), dar cărora federația română le-a anulat înscrierile a făcut înconjurul lumii.

Cei doi sportivi brașoveni au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au ajuns la Garmisch Partenkirchen.

Săritorii au făcut haz de necaz după care au analizat situația, iar unul dintre ei a decis să renunțe la cariera profesionistă în urma acestui episod.

Eduard Torok, care în acest sezon competițional a obținut puncte în Cupa Continentală după participarea la etapele de la Whistler (Canada), a anunțat că se va concentra doar pe facultate, fiind student în Marea Britanie.

„Când trebuie să alegi între facultate/examene sau a continua să speri că POATE, cândva, cineva, va respecta promisiunile făcute... Am încercat, am dovedit, consider că nu se poate așa și ca urmare aleg examenele decât minciuni, incertitudine și dezinteres. Mulțumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o, dar și pentru toată vina care a picat, bineînțeles, tot pe noi, sportivii. Un an nou fericit tuturor!”, a anunțat Eduard Torok pe Facebook.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 03 Iul. 2019

Pompiliu Dascălu a preluat naționala de volei feminin a Luxemburgului

 Voleiul feminin din Luxemburg va avea la cârmă un român.

02 Iul. 2019

"Noua oră de sport"! COSR a prezentat la Cluj un proiect pilot pentru ora de educație fizică în școli

 Campionii sportului românesc au prezentat la Cluj o propunere de “nouă oră de sport”, care aduce în atenţia guvernanţilor, dar şi a profesorilor, părinţilor şi copiilor, beneficiile mai multor discipline neglijate în mod obişnuit de programa şcolară.

01 Iul. 2019

Laura Coman: "Team Romania a arătat ca o echipă frumoasă și unită!"

 Portdrapelul delegației tricolore și medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Minsk, tirista Laura Coman este mândră de evoluția colegilor ei în capitala în Belarusului și se declară optimistă în perspectiva Olimpiadei de la Tokyo din 2020.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 20 Iul. 2019

Analiză / Viitorul, mereu bună în țară. Gata și de Europa?

  Jocul celor de la Viitorul Constanța încântă (și) în acest debut de sezon. Dar dacă trupei lui Hagi îi lipsește ceva pentru a deveni una consacrată, aceea e o performanță europeană notabilă. E momentul acum?

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2019

FCSB și Universitatea Craiova merg la braț în turul doi preliminar al Europa League, într-o seară cu multe surprize

  Cum era de așteptat, Universitatea Craiova și FCSB s-au impus și în manșa retur din turul 1 preliminar al Europa League, într-o seară europeană cu multe surprize.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Iul. 2019

Patricia Țig, surpriză de proporții la BRD Bucharest Open

 Patricia Țig, revenită în circuit după doi ani de pauză, a trecut de Anastasia Sevastova, locul 11 WTA, în optimile de la BRD Bucharest Open.