Ronald Gavril se va lupta din nou pentru titlul mondial WBC. Declarațiile românului

Autor: Nicolas Grama

Românul Ronald ''The Thrill'' Gavril va urca din nou în ring pentru centura WBC la supermijlocie.

Pugilistul originar din Bacău se va lupta la data de 17 februarie, în Las Vegas, cu americanul David Benavidez, deţinătorul centurii, care a acceptat să-i acorde revanşa românului.

Meciul din acest an dintre cei doi a făcut din Benavidez cel mai tânăr campion mondial de la supermijlocie (21 ani), iar confruntarea a fost desemnată meciul anului 2017 de către canalul Showtime Boxing.

Confruntarea va fi reeditată, iar presa americană se așteaptă la un noul duel încrâncenat.

„Abia aştept să intru din nou în ring şi să câştig centura. I-am învăţat rapid planul de joc la primul meci, l-am blocat bine şi intenţionez să procedez la fel. Este puternic şi rapid, dar sunt pregătit pentru orice plan va avea. Ştiu că pot câştiga de această dată. Acum mă pregătesc mai intens. Nu îl pot lăsa să câştige. Unii oameni spun că eu am fost câştigătorul în septembrie. Tot ce pot face este să fiu pregătit. Le mulţumesc lui Floyd Mayweather şi lui Leonard pentru că am încă o oportunitate de a boxa cu Benavidez. Este un pugilist mare şi un adversar dificil. Cu siguranţă va fi un meci mare”, a declarat Ronald Gavril.

În septembrie, Ronald Gavril a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfăşurată la Las Vegas. 

Ronald ''The Thrill'' Gavril (31 ani) a suferit atunci a doua sa înfrângere la profesionişti, având 18 victorii (14 KO).

Ronald Gavril ar putea deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2019

Cum să eviți accidentările la sala de forță / fitness. 5 sfaturi esențiale

 Sălile de fitness și de culturism atrag toate categoriile de persoane, de la cunoscători în ale sportului la începători în domeniu. 

Autor: Andrei Szabo / 08 Aug. 2019

Mike Tyson a dezvăluit cum păcălea controalele antidoping

 Fostul pugilist american Mike Tyson a recunoscut că s-a dopat în timpul carierei sale prodigioase și a povestit cum păcălea testele antidoping.

Autor: Andrei Szabo / 26 Iul. 2019

Turneul de la Roland Garros va avea terenuri cu acoperiș retractabil

 Organizatorii turneului de tenis de la Roland Garros au adus vești bune fanilor acestui eveniment, după mulți ani în care turneul a fost afectat de ploi.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.