Inedit. Ronnie O’Sullivan a dormit în timpul unui meci din Openul Scoției, dar la final a câștigat

Autor: Daniel Samoilă

Moment inedit petrecut la Openul Scoției la snooker. Una dintre legendele acestui sport, englezul Ronnie O’Sullivan a dormit în timpul duelului cu Li Hang, din 16-imile competiției.

Supranumit „Racheta”, Ronnie a fost surprins de mai multe ori în timp ce dormea atunci când adversarul său se afla la masă. Fanii care au urmărit partida pe Eurosport 1 s-au amuzat copios, dar totul a fost de bun augur pentru englez.

O’Sullivan era condus cu 3-2 la frame-uri, dar a întors scorul și s-a impus la final cu 4-3. El a precizat că a apelat la această metodă după ce a acumulat oboseală la Campionatul Regatului Unit, turneu pe care a reușit să îl câștige săptămâna trecută, după o finală cu Shaun Murphy, câștigată cu scorul de 10-5.

"Dacă simt că am nevoie de somn, trebuie să dorm. Doar aşa mă pot menţine în formă! Am reuşit să dorm în total 12 minute, în mai multe reprize. Pot să spun că şi fotoliul era destul de confortabil, m-a ajutat acest lucru. Doctorul meu mi-a zis să mă odihnesc cât mai mult. Îmi voi face un obicei din asta", a explicat Ronnie după meci.
 

 

sursă foto:eurosport.com

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Turul Franței: John Degenkolb a câștigat etapa a noua. Liderul general nu se schimbă

 Etapa a noua a Turului Franţei, cu sosire la Roubaix, a fost un spectacol desăvârșit.

Autor: Maria Sorescu / 12 Iul. 2018

Turul Franței: Dan Martin, câștigător de etapă. Lider general neschimbat

 Un atac dat cu un kilometru înainte de finalul etapei, i-a adus irlandezului Dan Martin (UAE Emirates) succesul rundei în Turul Franței.

Autor: Andrei Szabo / 11 Iul. 2018

Exclusiv / Semnalul de alarmă al unui campion de canoe asupra alimentației precare

 Constantin Dîba este campion european la canoe alături de Cătălin Chirilă. Cei doi au adus singura medalie de aur a României la competiția continentală de anul trecut.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.