Lewis Hamilton exclude o mutare la Ferrari

Autor: Daniel Samoilă

De patru ori campion mondial în Formula 1, britanicul Lewis Hamilton exlude o posibilă mutare la Ferrari. Hamilton, câștigător al Campionatului Mondial de Formula 1 în 2017, mai are contract cu Mercedes până la finele lui 2018.

“Nu mă pot imagina pilotând o mașină Ferrari. Exclud o posibilă mutare la gruparea italiană”, a spus Hamilton pentru publicația Stuttgarter Zeitung.

Se zvonește că Hamilton negociază în aceste momente un nou contract cu Mercedes, pe încă trei ani, cu un salariu annual de 45 de milioane de euro.

Sunt în contact cu Mercedes timp de 13 de ani, ceea ce înseamnă că sunt mai longeviv decât unii angajați sau ca orice alt pilot din Formula 1. Sunt mândru că lucrez pentru ei și sper că îmi pot termina cariera aici”, a mai spus britanicul.

Sezonul 2018 din Formula 1 va începe la sfârșitul lunii martie, odată cu Marele Premiu al Australiei.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 01 Iun. 2018

Chinezii de la Huansu au scos un model asemănător cu Lamborghini Urus, de 15 ori mai ieftin

 Piața auto fierbe din nou, după ce Huansu, companie chineză, a lansat oficial modelul Hyosow, o copie după SUV-ul Lamborghini Urus.

Autor: Andrei Szabo / 29 Mai 2018

Cele mai vândute mașini în fiecare țară din Uniunea Europeană

 Cercetătorii de la compania Jato Dynamic au realizat un top al celor mai bine vândute modele din fiecare țară membră a Uniunii Europene, plus Norvegia și Elveția, în primele 4 luni ale anului.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mai 2018

Bosch a solicitat autorizație pentru a testa mașini autonome la Cluj-Napoca

 Compania germană Bosch este una dintre firmele care dezvoltă software pentru mașini autonome, iar nemții dețin un centru de tehnologie în Cluj-Napoca.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.