Pugilistul Mihai Nistor va fi în echipa Europei, care va lupta contra Cubei

Autor: Daniel Samoilă

În capitala Cehiei, Praga, pe 22 noiembrie va avea un meci special în boxul mondial. Cuba va înfrunta o selecționată a Europei, trupă din care va face parte și românul Mihai Nistor. Evenimentul va avea loc după mai bine de 30 de ani de la precedenta confruntare, iar de la cele două selecționate vor fi prezenți cei mai buni boxeri.

Din echipa Cubei, care a dat 5 câștigători ai titlurilor mondial din 10 la Campionatul Mondial, va trimite nume mari precum Erislandy Savon, Julio La Cruz Peraza, Lazaro Alvarez Estrada, Roniel Iglesias, Arlen Lopez sau Javier Ibanez Diaz.

De partea cealaltă, Europa va miza și pe românul Nistor, care este campionul mondial al diviziei profesioniste a federaţiei mondiale de amatori, AIBA Pro Boxing. Pugilistul român va boxa la categoria +91 kg.

"Cubanezii nu m-au speriat niciodată. Dacă vă amintiţi, la Centura de Aur din 2013 am învins un cubanez. Sunt convins că voi face un meci bun şi că voi învinge. Mă simt în formă", a spus la plecare Mihai Nistor la plecarea spre Praga.

De asemenea, Mihai va avea meciul vedetă al galei, contra cubanezului Yoandy Toirac Ortega.

 

sursă foto:amosnews.ro
 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 08 Aug. 2019

Mike Tyson a dezvăluit cum păcălea controalele antidoping

 Fostul pugilist american Mike Tyson a recunoscut că s-a dopat în timpul carierei sale prodigioase și a povestit cum păcălea testele antidoping.

Autor: Andrei Szabo / 26 Iul. 2019

Turneul de la Roland Garros va avea terenuri cu acoperiș retractabil

 Organizatorii turneului de tenis de la Roland Garros au adus vești bune fanilor acestui eveniment, după mulți ani în care turneul a fost afectat de ploi.

Autor: Maria Sorescu / 26 Iul. 2019

Ronald Gavril a anulat meciul cu Vaughn Alexander

 Pugilistul român Ronald Gavril a avut parte de ghinion, accidentându-se în timpul unui antrenament. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.