Inedit/ Un teren de tenis a fost instalat într-o biserică din Milano

Autor: Daniel Samoilă

Artistul american Asad Raza a instalat un teren de tenis într-o biserică din Milano. Este o expoziție interactivă deschisă vizitatorilor care doresc să joace într-un cadru excepțional.

Dacă unii credeau că a face sport într-un spațiu cultural și religios e imposibil, artistul Raza a oferit un decor superb pentru a practica un sport. Lucrarea sa s-a numit “Unitled” și a fost proiectată în biserica San Paolo Converso din Milano. De asemenea, locul ales de Raza pentru a fi pus terenul de tenis este un loc obișnuit pentru rugăciune și meditație.

Vizitatorii pot juca tenis pe terenul cu dungi portocalii pe margini, dar și să bea un ceai de iasomie rece. Un mare fan al tenisului, Asad Raza a căutat ca prin acest sport să sublinieze importanța petrecerii timpului liber într-o societate concentrată asupra muncii.

Expoziția este deschisă publicului de joi până duminică, în intervalul 11:00-19:00 până pe 16 decembrie.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.