Ionuț Negoiță a anunțat că se retrage de la Dinamo

Autor: Nicolas Grama

Situația la Dinamo s-a deteriorat constant odată cu apropierea finalului de an.

După scandalul escapadelor bahice ale unor fotbaliști, cumulate cu lipsa rezultatelor, patronul Ionuț Negoiță a decis să vândă clubul.

Omul de afaceri a anunțat că pleacă de la Dinamo și este dispus să-l cedeze pentru 4 milioane de euro.  

„Greșeala mea a fost că am preluat un club cu datorii foarte mari, cu probleme financiare grave. A fost greu să fac și performanță. După aproape 5 ani petrecuți la Dinamo, cu bune și rele, n-aș considera o înfrângere să mă retrag. Faptul că Dinamo trăiește este o mare realizare. Acum sunt 100% convins, decizia mea este să mă retrag”, a declarat Ionuț Negoiță la Digi Sport.

„Prețul este unul modic. Îl dau pe o sumă modică pentru ca omul care vine după mine să nu aibă o povară. Cel care cumpără are și baza de la Săftica, mașini și multe altele. Probabil 4 milioane reprezintă doar baza materială. Am investit timp și nervi. Mi-a fost greu, sunt convins că va veni cineva. Suporterii se pot implica și ei la club. Nu mai pot ține toată povara pe umerii mei. Am investit în jurul a 13 milioane de euro. Cine vine trebuie să dea două milioane mie și două milioane către domnul Badea. Din păcate n-am putut achita acea datorie. Deci sunt 4 milioane de dat. Datorii mai sunt de 800-900 de mii de euro.”, a mai spus Ionuț Negoiță.

În ultima vreme tot mai mulți fani dinamoviști l-au contestat pe omul de afaceri pentru că nu se implică suficient din punct de vedere financiar.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.

Autor: Viorel Berbece / 14 Iul. 2018

Inspirația lui Billel. CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-0 în Supercupa României

  În meciul care a deschis sezonul fotbalistic în România, campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova au oferit un meci încins, pe un stadion „Ion Oblemenco” arhiplin.

Autor: Viorel Berbece / 14 Iul. 2018

Interviu exclusiv cu Andrei Dovleac (Rapid București): Aș vrea să scriu o carte despre meciurile cu CSA!

 Andrei Cătălin Dolveac este unul dintre cei mai buni tineri jucători ai Rapidului. Crescut în spirit rapidist, Andrei este un jucător tehnic, pe gustul suporterilor, iar returul din Liga a patra i-a adus din ce în ce în ce mai multe minute alături de idolii Pancu și Niculae. Trecut și pe la AFC Rapid, Andrei Dolveac ne-a vorbit despre actualul proiect care își dorește să aducă Rapidul înapoi în prima ligă.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.