Echipa Statelor Unite a câștigat FED Cup 2017

Autor: Daniel Samoilă

Meci extrem de strâns în finala FED Cup, acolo unde s-au întâlnit echipele Belarusului și Statelor Unite. Partida a avut loc la Minsk și s-a disputat pe parcursul a două zile.

După prima zi, cele două formații s-au aflat la egalitate, 1-1. În primul duel al zilei de duminică, CoCo Vandeweghe a adus al doilea punct pentru SUA, după o victorie în două seturi, 7-6 (5), 6-1, contra Arynei Sabalenka.

Ca și în ziua anterioară, Sloane Stephens, învingătoare la US Open, a fost veriga slabă a Statelor Unite. Stephens, aflată în top 20 mondial, a pierdut și cu Aliakcsandra Sasnovich, în trei seturi, scor 4-6, 6-1, 8-6.

Astfel, stabilirea câștigătoarei s-a făcut după jocul de dublu. Perechea Vandeweghe/Rogers a adus punct decisiv pentru SUA, câștigând duelul cu Sabalenka/Sasnovich în două seturi, 6-3, 7-6 (3).

Fără surorile Williams, SUA reușește să câștige FED Cup după o pauză de 17 ani. Selecționata americană deține acum 18 titluri, un record. În schimb, pentru Belarus a fost prima prezență în finală.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.