Implozie la Dinamo: eșecul cu Viitorul scoate la iveală hibele alb-roșilor

Autor: Maria Sorescu

Cine ar fi crezut că un meci pierdut cu Viitorul va da peste cap liniștea care părea să dăinuie la Dinamo ?

Alb-roșii trecuseră peste plecarea lui Contra, a lui Mutu, dar și peste scandalul cu escapada bahică a unor fotbaliști, însă eșecul cu Viitorul a repus în discuție toate aceste momente care au marcat sezonul la Dinamo.

Și asta pentru că, după meciul Dinamo-Viitorul 0-4, pe lângă furia fanilor, am consemnat și furia patronului, dar și a antrenorului de la Dinamo.

Finanțatorul și-a descărcat supărarea pe fotbaliștii petrecăreți, care dau dovadă de amatorism, iar Vasile Miriuță a menționat lipsa de reacție a echipei.

A fost un tir de declarații, greu de asimilat într-o seară de luni târzie. Cert însă este că Dinamo a avut parte de o implozie, un cutremur interior, care nu va rămâne fără urmări.

Miriuță a cerut conducerii să ia măsuri, iar Ionuț Negoiță a anunțat deja sancțiuni drastice de corecție, precum amenzi sau privarea fotbaliștilor de mașinile „de serviciu”.

Expuși acestui tir direct, care cu siguranță le va afecta și cariera, Filip, Hanca și compania se ascund pe unde pot, în speranța că acest vis urât va trece, însă urmările nu se anunță prea plăcute pentru ei.

Căzuți în dizgrația fanilor, a conducerii și a antrenorului, fotbaliștii riscă să cadă și în clasament, fiind deja în afara play-off-ului. Urmează meciurile cu Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj și Poli Iași, echipe care vor încerca să profite de haosul de la Dinamo.

Ținând cont de jocul modest al „câinilor” viitorul nu se anunță roz, nici roșu, ci mai degrabă cenușiu, pentru că o implozie lasă doar urme de fum.

Poate te interesează şi:

Autor: Flaviu Ilie / 21 Iul. 2019

Gareth Bale, tratat nedrept de Real Madrid. Ce urmează pentru starul galez?

 Zinedine Zidane a declarat că dorește să scape cât mai repede de Gareth Bale, reacție cam nedreaptă având în vedere impactul galezului în istoria recentă a clubului.

Autor: Viorel Berbece / 21 Iul. 2019

Hit the road, Ianis! And do not come back! Sau despre nevoia ca Hagi junior să reușească

  Cariera lui Ianis Hagi pare că intră în sfârșit pe drumul european al performanței. Nici devreme, nici târziu, iar echipa pare una potrivită pentru un progres rapid și pentru atingerea de noi orizonturi și mai înalte. Va reuși Hagi junior să confirme așteptările tuturor, dar mai ales pe cele ale tatălui său?

Autor: Viorel Berbece / 20 Iul. 2019

Analiză / Viitorul, mereu bună în țară. Gata și de Europa?

  Jocul celor de la Viitorul Constanța încântă (și) în acest debut de sezon. Dar dacă trupei lui Hagi îi lipsește ceva pentru a deveni una consacrată, aceea e o performanță europeană notabilă. E momentul acum?

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 21 Iul. 2019

Liga 1: Poli Iași câștigă la limită duelul cu Astra Giurgiu. Dan Alexa renunță la postul său

 Poli Iași a câștigat cu 1-0 duelul cu Astra Giurgiu din etapa a doua a Ligii 1 și adună patru puncte după primele două meciuri ale stagiunii.

Autor: Flaviu Ilie / 21 Iul. 2019

Patricia Țig a pierdut în ultimul act la BRD Bucharest Open

 Patricia Țig a fost la un pas de a scrie istorie devenind prima jucătoare din istorie ce câștigă un turneu WTA din postura de jucătoare neclasată.

Autor: Flaviu Ilie / 21 Iul. 2019

Ziua de sâmbătă, prolifică pentru stranieri

 Stranierii naționalei au avut o zi de sâmbătă prolifică. Goluri și pase de gol au venit din partea celor implicați în meciuri ieri.