Implozie la Dinamo: eșecul cu Viitorul scoate la iveală hibele alb-roșilor

Autor: Maria Sorescu

Cine ar fi crezut că un meci pierdut cu Viitorul va da peste cap liniștea care părea să dăinuie la Dinamo ?

Alb-roșii trecuseră peste plecarea lui Contra, a lui Mutu, dar și peste scandalul cu escapada bahică a unor fotbaliști, însă eșecul cu Viitorul a repus în discuție toate aceste momente care au marcat sezonul la Dinamo.

Și asta pentru că, după meciul Dinamo-Viitorul 0-4, pe lângă furia fanilor, am consemnat și furia patronului, dar și a antrenorului de la Dinamo.

Finanțatorul și-a descărcat supărarea pe fotbaliștii petrecăreți, care dau dovadă de amatorism, iar Vasile Miriuță a menționat lipsa de reacție a echipei.

A fost un tir de declarații, greu de asimilat într-o seară de luni târzie. Cert însă este că Dinamo a avut parte de o implozie, un cutremur interior, care nu va rămâne fără urmări.

Miriuță a cerut conducerii să ia măsuri, iar Ionuț Negoiță a anunțat deja sancțiuni drastice de corecție, precum amenzi sau privarea fotbaliștilor de mașinile „de serviciu”.

Expuși acestui tir direct, care cu siguranță le va afecta și cariera, Filip, Hanca și compania se ascund pe unde pot, în speranța că acest vis urât va trece, însă urmările nu se anunță prea plăcute pentru ei.

Căzuți în dizgrația fanilor, a conducerii și a antrenorului, fotbaliștii riscă să cadă și în clasament, fiind deja în afara play-off-ului. Urmează meciurile cu Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj și Poli Iași, echipe care vor încerca să profite de haosul de la Dinamo.

Ținând cont de jocul modest al „câinilor” viitorul nu se anunță roz, nici roșu, ci mai degrabă cenușiu, pentru că o implozie lasă doar urme de fum.

Poate te interesează şi:

Autor: Flaviu Ilie / 19 Apr. 2019

EDITORIAL | Eredivisie, rampa perfectă de lansare pentru tinerele talente. Școala olandeză, definiția succesului natural în fotbal

 De-a lungul anilor, academiile olandeze de fotbal au produs unii dintre cei mai mari jucători de fotbal. Drept consecință, Olanda a avut mai mereu succes internațional, iar acum și cluburile din Eredivisie își caută propriul succes.

Autor: Flaviu Ilie / 08 Apr. 2019

Șansa unei finale legendare în UEFA Champions League. Un ultim duel pentru supremație între Messi și Ronaldo

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt fără dubii doi dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. Spre bucuria noastră, a telespectatorilor, am avut norocul de a fi contemporani cu cei doi titani ai sportului și totodată cu rivalitatea impresionantă dintre ei ce ar putea fi încununată în acest an cu un duel în finala Champions League, o bătălia legendară ce ar putea decide care dintre cei doi este mai mare.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Apr. 2019

Dinastii neîmplinite: Magia lui Shaquille O’Neal nu a putut aduce titlul în Orlando

 Shaquille O’Neal a fost liderul celor de la Orlando Magic la mijlocul anilor 90 iar alături de Penny Hardaway, Big Fella a fost aproape să aducă un titlu istoric pentru fanciza nou-apărută în NBA.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 20 Apr. 2019

Țucudean, revenire decisivă pentru CFR Cluj

 CFR Cluj se menține lider în Liga 1, după ce a câștigat deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea a play-off-ului.

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2019

Juventus, din nou campioana Italiei. Record pentru Cristiano Ronaldo

 Juventus Torino a monopolizat campionatul Italiei.

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2019

Stranieri în acțiune: Rotariu marchează din nou, Grigore punctează din penalty

 După ce Răzvan Marin și Nicolae Stanciu u marcat vineri, alți internaționali au ieșit în evidență