CSM București o spulberă pe Dinamo, iar Steaua se impune în derbiul de tradiție cu Minaur. Rezultatele din Liga Zimbrilor

 Cinci meciuri au avut loc astăzi în Liga Zimbrilor, cele mai interesante fiind la Baia Mare și în Capitală.

Cel mai așteptat meci al etapei a fost Minaur-Steaua, un meci de tradiție al handbalului românesc. Echipa militară s-a impus în final, la capătul unui meci extrem de disputat și în care s-au remarcat în primul rând cei doi portari, Bucătaru, respectiv Stănescu. A fost 21-19 (12-10) pentru echipa condusă de „Coco” Mihăilă, care se apropie astfel la doar două puncte de Dinamo.

Și asta pentru că liderul autoritar al campionatului a pierdut la o diferență șocantă derbiul bucureștean cu CSM București, jucat în Sala Rapid. Cu gândul la disputa europeană cu Ademar Leon, dar și foarte indisciplinați, dinamoviștii au fost depășiți net de o trupă a CSM-ului renăscută sub mandatul lui Vlad Caba. Diferența de pe tabelă spune totul: 33-20 (16-13).

O diferență și mai mare de scor s-a înregistrat între Poli Timișoara și Poli Iași. Nou-promovata nu a avut nicio șansă în deplasarea de pe Bega, fiind învinsă clar, scor 36-20 (16-11).

CSM Focșani a fost aproape de o mare victorie pe terenul celor de la CSU Suceava. Vrâncenii au fost egalați abia pe final, trebuind să se mulțumească cu doar un punct, după o prestație excelentă. A fost 19-19 (8-11), iar cele două echipe rămân vecine de clasament, ambele pe poziții de play-out.

În fine, la Vaslui, echipa locală a fost întrecută la un scor surprinzător de HC Odorhei. În final a fost 31-19 (14-14) pentru trupa harghiteană, care se menține pe podium și după șapte etape.

Mâine are loc ultimul meci al etapei, Dunărea Călărași – CSM Făgăraș. 

 

 

Poate te interesează şi:

Autor: Constantin Boghiu / 10 Iul. 2018

Așa, da! România trece de Croația și merge în sferturile Mondialului de tineret

 România a trecut în sferturile Mondialului de tineret organizat în Ungaria, după o victorie asupra puternicei naționale a Croației, cea care impresionase în faza grupelor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Iul. 2018

Victorie cu Angola și locul al treilea în grupă. Urmează Croația în optimi

  După eșecurile cu Olanda și Danemarca, România a terminat cu o victorie grupa de la Mondialul de handbal feminin U20, organizat în Ungaria.

Autor: Pompiliu Constantin / 08 Iul. 2018

Vive Kielce, în pragul falimentului

 Câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal masculin în 2016, echipa poloneză Vive Kielce, are mari probleme financiare.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.