Tom Dumoulin spune că participarea sa în Turul Franței 2018 va depinde de traseu

Autor: Daniel Samoilă

 Câștigător al Turului Italiei 2017 și al medaliei de aur la contratimpul Mondialului din Bergen, Tom Dumoulin devine unul dintre cei mai importanți rutieri din pluton.

Toți specialiștii se întreabă în ce Mare Tur va merge olandezul. Dumoulin încă nu s-a decis și așteaptă să vadă care tur va oferi mai mulți kilometri de contratimp. 

Traseul din Turul Franței 2018 va fi dezvăluit marți, 17 octombrie, la Paris, în timp ce Il Giro 2018 și-a programat prezentarea traseului pentru 29 noiembrie, în Milano.  

"Într-adevăr, nu m-am decis încă. Totul depinde de traseu. Este adevărat că m-am luptat pentru clasamentul general în Giro și Vuelta, dar în Le Tour încă nu. Dacă Turul Franței nu îmi oferi un traseu pe plac, de ce ar trebui să merg acolo anul viitor? Mi-a plăcut Giro și mi-aș dori să mă întorc acolo", a declarat Dumoulin pentru Gazzetta dello Sport. 

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Turul Franței: John Degenkolb a câștigat etapa a noua. Liderul general nu se schimbă

 Etapa a noua a Turului Franţei, cu sosire la Roubaix, a fost un spectacol desăvârșit.

Autor: Maria Sorescu / 12 Iul. 2018

Turul Franței: Dan Martin, câștigător de etapă. Lider general neschimbat

 Un atac dat cu un kilometru înainte de finalul etapei, i-a adus irlandezului Dan Martin (UAE Emirates) succesul rundei în Turul Franței.

Autor: Maria Sorescu / 10 Iul. 2018

Turul Franței: Fenomenul Gaviria lovește din nou

 Aflat la prima participare în Turul Franței, columbianul Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) a reușit a doua victorie în patru etape.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.