Video/ Un nou moment controversat din partea lui Kyrgios. Australianul, amendat după primul meci de la Shanghai

Autor: Daniel Samoilă

Nick Kyrgios este recunoscut pentru comportamentul său nesportiv din ultima perioadă, ultima pățanie a sa având loc chiar în turul 1 de la turneul ATP 1000 din Shanghai. 

Kyrgios l-a înfruntat pe americanul Steve Johnson și a părăsit arena după ce a pierdut primul set. Johnson s-a impus cu cu 7-6 (7-5) și Nick s-a îndreptat către file pentru a-i strânge mâna adversarului, după care a plecat de pe teren într-un cor de fluierături. 

Organizatorii chinezi au decis să-l amendeze cu 10,000 de dolari și nu a primit permisiunea de a-și lua premiul de 21,085 dolari, acordat sportivului eliminat în primul tur. 

Kyrgios a fost frustrat în timpul meciului și a trimis două mingi în afara arenei pentru deciziile arbitrului, lucru care s-a întâmplat și în finala cu Rafael Nadal de la Beijing. 

De asemenea, favoritul 13 a aruncat și vorbe obscene către Johnson, spunând că va renunța la meci dacă va pierde în tie-break (lucru care s-a și întâmplat). 

Momentul controversat al lui Kyrgios îl puteți vedea AICI 

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.