Sorana Cîrstea accede lejer în turul secund la Linz

Autor: Vasile Cenușă

În penultimul turneu al anului pentru ea, Sorana Cîrstea a trecut fără prea mari probleme de primul tur la Linz, turneu de 226,000 de dolari.

A cincea favorită și locul 37 WTA, Cîrstea a învins-o cu 6-3, 7-5  pe belgianca Alison Uyvanck (locul 85 WTA), după o oră și 36 de minute. A fost cea de-a doua victorie a româncei din tot atâtea dispute cu Van Uytvanck, după un succes tot în două seturi, la New Haven, în 2014.

Pentru un loc în sferturi, Sorana o va înfrunta pe rusoaica Natalia Viklhyanțeva, 20 de ani și locul 69 WTA. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

Dacă trece și de tânăra rusoaică, jucătoarea noastră are șanse mari să o întâlnească în sferturi pe principala favorită a turrneului, slovaca Magdalena Rybarikova.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

 

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.