FIFA 18 a fost lansat oficial. Tot ce trebuie să știi despre noul joc al companiei EA Sports

Autor: Daniel Samoilă

 Cel mai popular joc de fotbal pe calculator, FIFA, a lansat versiunea pentru anul 2018. FIFA 18 aduce câteva noutăți însemnate la modul carieră sau la transferuri. 

Modul de carieră are mai multe îmbunătățiri, precum transferurile de jucători, care sunt mult mai realistice, existența unor noi pachete de difuzare pentru câteva ligi și unele modificări la cluburile profesioniste.  

De asemenea, există din acest an și un mod de a negocia transferurile. În meniu s-a realizat și o fereastră în care se pot urmări toate obiectivele și listele cu posibilele transferuri. În plus, există noi scene în care te poți întâlni cu managerii din lumea reală pentru a negocia vânzările. 

Bazându-se pe succes noului mod de poveste, s-a continuat cu "Jurnalul, sezonul doi", unde s-a adăugat un alt capitol al călătoriei jucătorului ficțional de fotbal, Alex Hunter. 

Interesant este că în FIFA 18 apar fețele mai multor manageri din Premier League, dar și interviuri la final sau conferințe de presă. 

Jucătorii arată mult mai realistic, iar EA Sports a lucrat în acest an la autenticitate și atmosfera din stadioane. Atmosfera de la derby-uri va fi trăită altfel, cu mai multă pasiune, tribuna va face mult zgomot și își va încuraja echipa favorită. 

În Premier League s-a mai adăugat și un pachet nou de prezentare, ce difuzează jucătorii înainte de a începe meciul. Schimbarea se aplică și în La Liga sau MLS. 

La capitolul stadioane noi, EA Sports a adăugat următoarele arene: Wanda Metropolitano (Atletico Madrid), Stuphub Center (LA Galaxy), The Amex Stadium (Brighton&Hove Albion), Kirklees Stadium (Huddersfield Town).

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 04 Ian. 2020

Burse pentru eSports. Colegiile americane și facultățile din Europa oferă cursuri și burse pentru eSports

 Jocurile video sunt deja un fenomen social. 

Autor: Andrei Szabo / 11 Oct. 2019

Jocul FIFA 20 a depășit 10 milioane de utilizatori

 La nicio lună de la lansare, jocul FIFA 20 a depăşit 10 milioane de jucători la nivel global, a anunțat dezvoltatorul EA Sports. 

Autor: Andrei Szabo / 27 Sept. 2019

Jocul FIFA 20, cu Liga I inclusă în premieră, a fost lansat

 Moment important pentru fotbalul românesc. Electronic Arts a lansat FIFA 20, cea mai nouă ediţie a popularei francize de jocuri video sport.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.