FIFA 18 a fost lansat oficial. Tot ce trebuie să știi despre noul joc al companiei EA Sports

Autor: Daniel Samoilă

 Cel mai popular joc de fotbal pe calculator, FIFA, a lansat versiunea pentru anul 2018. FIFA 18 aduce câteva noutăți însemnate la modul carieră sau la transferuri. 

Modul de carieră are mai multe îmbunătățiri, precum transferurile de jucători, care sunt mult mai realistice, existența unor noi pachete de difuzare pentru câteva ligi și unele modificări la cluburile profesioniste.  

De asemenea, există din acest an și un mod de a negocia transferurile. În meniu s-a realizat și o fereastră în care se pot urmări toate obiectivele și listele cu posibilele transferuri. În plus, există noi scene în care te poți întâlni cu managerii din lumea reală pentru a negocia vânzările. 

Bazându-se pe succes noului mod de poveste, s-a continuat cu "Jurnalul, sezonul doi", unde s-a adăugat un alt capitol al călătoriei jucătorului ficțional de fotbal, Alex Hunter. 

Interesant este că în FIFA 18 apar fețele mai multor manageri din Premier League, dar și interviuri la final sau conferințe de presă. 

Jucătorii arată mult mai realistic, iar EA Sports a lucrat în acest an la autenticitate și atmosfera din stadioane. Atmosfera de la derby-uri va fi trăită altfel, cu mai multă pasiune, tribuna va face mult zgomot și își va încuraja echipa favorită. 

În Premier League s-a mai adăugat și un pachet nou de prezentare, ce difuzează jucătorii înainte de a începe meciul. Schimbarea se aplică și în La Liga sau MLS. 

La capitolul stadioane noi, EA Sports a adăugat următoarele arene: Wanda Metropolitano (Atletico Madrid), Stuphub Center (LA Galaxy), The Amex Stadium (Brighton&Hove Albion), Kirklees Stadium (Huddersfield Town).

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 15 Apr. 2019

Prima ediție a Cupei Mondiale de fotbal virtual a fost câștigată de Franța

 FIFA a organizat la Londra prima ediție a FIFA eNation Cup. 

Autor: Maria Sorescu / 10 Ian. 2019

VIDEO / Fortnite colaborează cu Australian Open pentru un „battle-royale” special

 Fortnite Summer Smash este denumirea celuil mai popular joc video la această oră în lume, cu peste 200 de milioane de participanţi.

Autor: Maria Sorescu / 10 Ian. 2019

VIDEO / Antrenorul Patrick Mouratoglou a lansat jocul Tennis Manager

 Jocul lui Mouratoglou permite utilizatorilor să-şi aleagă un jucător de 16 ani, pe care să-l facă să evoluez

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Visul frumos continuă ! România s-a calificat în semifinalele Europeanului de tineret și merge la Jocurile Olimpice

 A ieșit așa cum ne-am dorit. România și Franța au terminat la egalitate. Pentru România urmează o semifinală cu Germania, joi, de la ora 19:00.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Liga 1: Viitorul l-a adus pe Ammari, iar Sepsi l-a transferat pe Adebanjo

 Echipele din Liga 1 s-au reunit, dar transferurile curg pe bandă rulantă.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Laura Coman a adus primul aur la Jocurile Europene de la Minsk

 Jocurile Europene de la Minsk au parte de o mediatizare tot mai importantă.