Liga 1: FC Botoșani se impune la limită în fața campioanei Viitorul Constanța

Autor: Daniel Samoilă

 Penultimul duel al etapei cu numărul 12 le aducea față în față pe FC Botoașani și campioana Viitorul Constanța, într-o partidă importantă pentru accederea în playoff-ul campionatului. 

Meciul din Moldova a debutat cu o perioadă de tatonare între cele două formații, primele ocazii aparținându-le celor de la Botașani. Mihai Roman și Andrei Burcă au avut două șuturi periculoase pe spațiul porții oaspeților, însă fără efect pe tabela de marcaj. 

La pauză s-a intrat cu 0-0. Repriza secundă aduce o bară pentru Viitorul, în minutul 59, după ce Țucudean lovește transversala în urma unei centrări a lui Cicâldău. 

Singurul gol al partidei a venit în minutul 60. Olimpu Moruțan înscrie cu un șut imparabil din careu, în urma unei acțiuni pe partea stângă a lui Bordeianu.  

Campioana Viitorul a continuat să atace și a mai avut o bară, în minutul 81, dar scorul nu s-a mai modificat până la final, iar FC Botoșani-Viitorul s-a încheiat 1-0. 

Botoșani se află pe locul patru în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Viitorul e pe 10, cu 14 puncte.

Echipele de start:

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Miron, Burcă, Dumitraş - Bordeianu (Rodriguez 74), Tincu - Roman, Moruţan (Oaida 88), Buş - Popa (Serediuc 86)

FC Viitorul: Rîmniceanu - Băluţă, Ţîru, Horj (Dumitrescu 78), De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea - Eric, Ţucudean (Mățan 68), Chiţu (Drăguș 68)

 

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.

Autor: Viorel Berbece / 14 Iul. 2018

Inspirația lui Billel. CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-0 în Supercupa României

  În meciul care a deschis sezonul fotbalistic în România, campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova au oferit un meci încins, pe un stadion „Ion Oblemenco” arhiplin.

Autor: Viorel Berbece / 14 Iul. 2018

Interviu exclusiv cu Andrei Dovleac (Rapid București): Aș vrea să scriu o carte despre meciurile cu CSA!

 Andrei Cătălin Dolveac este unul dintre cei mai buni tineri jucători ai Rapidului. Crescut în spirit rapidist, Andrei este un jucător tehnic, pe gustul suporterilor, iar returul din Liga a patra i-a adus din ce în ce în ce mai multe minute alături de idolii Pancu și Niculae. Trecut și pe la AFC Rapid, Andrei Dolveac ne-a vorbit despre actualul proiect care își dorește să aducă Rapidul înapoi în prima ligă.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.