A doua remiză consecutivă pentru Timișoara Saracens. Trei meciuri fără victorie pentru bănățeni în Superligă

Autor: Emanuel-Daniel Sărmășan

Pe stadionul „Florea Dumitrache", Dinamo București a primit sâmbătă, 23 septembrie, în etapa a V-a din cadrul SuperLigii CEC Bank vizita campioanei en-titre, Timișoara Saracens.

Partida se anunța interesantă, cu alb-roșii în incercarea de a profita de startul mai puțin reușit al campionilor aflați fără victorie în ultimele două etape.

Cu dou victorii în partidele în care pornea ca principală favorită, împotriva Politehnicii Iași și a Universității Cluj, ambele cu punct bonus ofensiv.

Dinamo București a acumulat zece puncte grație cărora se afla pe poziția a treia înainte de disputarea acestei confruntări, însă pentru alb-roșii urma o partidă de foc în fața Timișoarei Saracens pe care au învins-o o singura dată în istoria SuperLigii CEC Bank.

Pentru o noua performanță notabilă elevii lui Cristi Hildan aveau nevoie însă de un joc complet iar în etapele anterioare Tudorel Bratu, desemnat în două rânduri „Jucătorul meciului” și o dată „Jucătorul etapei”, noul taloner Merab Matkava alături de jucatorii de bază din sezoanele anterioare au demonstrat că se pot ridica la un nivel superior celui din ediția precedentă.

Astăzi s-a întâmplat ca Timișoara Saracens să ajungă la trei  meciuri fără victorie în Superliga de rugby. Bănățenii au remizat astăzi pe terenul lui Dinamo București, după ce a fost egalitate și la jumătatea confruntării, 22-22 (10-10).

Gazdele au condus cu 7-0, dar Simionescu (eseu) și Conache (lovitură de pedeapsă și transformare) au făcut ca la pauză scorul să fie egal. Bucureștenii s-au mai desprins o dată (16-10), dar Helu a marcat un eseu transformat de Conache, pentru 16-17.

Diferența a crescut (16-22), după o încercare netransformată de Halalilo, dar dinamoviștii au beneficiat de două lovituri de pedeapsă concretizate de Bratu. Prin urmare, după patru partide, bănățenii au doar 8 puncte și se află pe locul al cincilea.

Mulțimea de jucători accidentați poate fi un aspect important în evaluarea rezultatelor timișorenilor de până acum, însă beneficiind de un lot valoros, gruparea lui Matt Williams ar fi trebuit să livreze mai multă calitate pe stadionul „Florea Dumitrache" și să vedem o altă față a unei echipe care în prima etapă învingea pe Știința Baia Mare.

Sursa foto: FRR
 
Bilanțul întâlnirilor directe: 14 partide disputate, 12 victorii Timișoara Saracens, 1 victorie Dinamo București
 
Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 30 Mar. 2020

Jocurile Olimpice de la Tokyo au anunțat noile date de disputare

 De la înfiinţarea jocurilor moderne, în 1896, este pentru prima oară când acestea sunt amânate pe timp de pace. 

Autor: Andrei Szabo / 07 Mar. 2020

Naționala de rugby a României, învinsă de Rusia

 România rămâne cu un singur succes în Rugby Europe Championship, al doilea eșalon continental de rugby.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Naționala de rugby a României a învins Spania în Rugby Europe Championship

 După eșecurile cu Portugalia și Georgia, naţionala României de rugby a bifat prima victorie în Rugby Europe Championship.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.