Efectul "Hames" pe ruta Bogota-Munchen

Autor: Daniel Samoilă

 Îl cheamă James Rodriguez și e jucător la Bayern. Dar spaniolii îi spun Hames. Așa îl voi numi și eu în acest articol. 

De ce Hames ? Pentru că impactul său este unul uriaș. Brandul Hames înseamnă foarte mult și asta s-a contabilizat și în fieful bavarez, mai exact în orașul Munchen. După aflarea veștii că Real Madrid îl dă la Munchen, fanii bavarezi au epuizat toate tricourile cu numele său pe spate în doar 48 de ore. 

Evident, dacă e iubit în Germania, înseamnă că e venerat în Columbia? Aparent, așa e.Dovada? Meciul de aseară, Schalke-Bayern Munchen, primul duel în care Hames a fost titular în Bundesliga. Și ce partidă a fost pentru sud-american....

Hames, contribuție la penaty-ul scos și transformat de Lewandowski, gol și un superb assist pentru ultima reușită în Vidal. Efectul? Cel mai vizionat eveniment sportiv în Columbia, după duelul de la Cupa Mondială din 2014, dintre Columbia și Brazilia. 

Iată câteva dovezi în privința a ceea ce înseamnă Hames. Un om foarte apreciat, care muncește enorm și se simte excelent la Munchen. Asta i se datorează, desigur, și lui Carlo Ancelotti, antrenorul care-l apreciază enorm de mult. 

Hames e fericit, asta contează. Momentul psihologic Madrid a trecut, urmează o perioadă de continuă creștere pentru el, mai ales că i se oferă oportunitatea de a ghida atacul bavarezilor. Să ai libertate de mișcare înseamnă foarte mult și Hames poate fi noul Robben, cine știe?! 

Ce va însemna pentru Bayern? O nouă bijuterie din colecția pe care o are la îndemână Carlo. Dacă va ști să o gestioneze, rămâne de văzut. Hames va fi un jucător de urmărit pentru că e posibil să fie factorul cheie în succesul unei formații greu încercate în ultima perioadă. Și nu din cauza rezultatelor, ci mai degrabă mass-mediei. 

Cât despre Hames: Gracias! 

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Flaviu Ilie / 19 Apr. 2019

EDITORIAL | Eredivisie, rampa perfectă de lansare pentru tinerele talente. Școala olandeză, definiția succesului natural în fotbal

 De-a lungul anilor, academiile olandeze de fotbal au produs unii dintre cei mai mari jucători de fotbal. Drept consecință, Olanda a avut mai mereu succes internațional, iar acum și cluburile din Eredivisie își caută propriul succes.

Autor: Flaviu Ilie / 08 Apr. 2019

Șansa unei finale legendare în UEFA Champions League. Un ultim duel pentru supremație între Messi și Ronaldo

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt fără dubii doi dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. Spre bucuria noastră, a telespectatorilor, am avut norocul de a fi contemporani cu cei doi titani ai sportului și totodată cu rivalitatea impresionantă dintre ei ce ar putea fi încununată în acest an cu un duel în finala Champions League, o bătălia legendară ce ar putea decide care dintre cei doi este mai mare.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Apr. 2019

Dinastii neîmplinite: Magia lui Shaquille O’Neal nu a putut aduce titlul în Orlando

 Shaquille O’Neal a fost liderul celor de la Orlando Magic la mijlocul anilor 90 iar alături de Penny Hardaway, Big Fella a fost aproape să aducă un titlu istoric pentru fanciza nou-apărută în NBA.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 20 Apr. 2019

Țucudean, revenire decisivă pentru CFR Cluj

 CFR Cluj se menține lider în Liga 1, după ce a câștigat deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea a play-off-ului.

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2019

Juventus, din nou campioana Italiei. Record pentru Cristiano Ronaldo

 Juventus Torino a monopolizat campionatul Italiei.

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2019

Stranieri în acțiune: Rotariu marchează din nou, Grigore punctează din penalty

 După ce Răzvan Marin și Nicolae Stanciu u marcat vineri, alți internaționali au ieșit în evidență