Efectul "Hames" pe ruta Bogota-Munchen

Autor: Daniel Samoilă

 Îl cheamă James Rodriguez și e jucător la Bayern. Dar spaniolii îi spun Hames. Așa îl voi numi și eu în acest articol. 

De ce Hames ? Pentru că impactul său este unul uriaș. Brandul Hames înseamnă foarte mult și asta s-a contabilizat și în fieful bavarez, mai exact în orașul Munchen. După aflarea veștii că Real Madrid îl dă la Munchen, fanii bavarezi au epuizat toate tricourile cu numele său pe spate în doar 48 de ore. 

Evident, dacă e iubit în Germania, înseamnă că e venerat în Columbia? Aparent, așa e.Dovada? Meciul de aseară, Schalke-Bayern Munchen, primul duel în care Hames a fost titular în Bundesliga. Și ce partidă a fost pentru sud-american....

Hames, contribuție la penaty-ul scos și transformat de Lewandowski, gol și un superb assist pentru ultima reușită în Vidal. Efectul? Cel mai vizionat eveniment sportiv în Columbia, după duelul de la Cupa Mondială din 2014, dintre Columbia și Brazilia. 

Iată câteva dovezi în privința a ceea ce înseamnă Hames. Un om foarte apreciat, care muncește enorm și se simte excelent la Munchen. Asta i se datorează, desigur, și lui Carlo Ancelotti, antrenorul care-l apreciază enorm de mult. 

Hames e fericit, asta contează. Momentul psihologic Madrid a trecut, urmează o perioadă de continuă creștere pentru el, mai ales că i se oferă oportunitatea de a ghida atacul bavarezilor. Să ai libertate de mișcare înseamnă foarte mult și Hames poate fi noul Robben, cine știe?! 

Ce va însemna pentru Bayern? O nouă bijuterie din colecția pe care o are la îndemână Carlo. Dacă va ști să o gestioneze, rămâne de văzut. Hames va fi un jucător de urmărit pentru că e posibil să fie factorul cheie în succesul unei formații greu încercate în ultima perioadă. Și nu din cauza rezultatelor, ci mai degrabă mass-mediei. 

Cât despre Hames: Gracias! 

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2019

Simona, the best is yet to come sau de ce Halep va reuși și mai mult de acum încolo

   Simona Halep a câștigat de o manieră categorică turneul de la Wimbledon, iar finala cu nemesis-ul numit Serena Williams a venit ca o încununare a eforturilor sale din ultima vreme. Ce urmează pentru Simona? Noi credem că acesta e doar începutul apogeului în tenis pentru campioana noastră.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

Autor: Viorel Berbece / 05 Iul. 2019

Daniel Pancu, purtat pe brațe sau alergat pe șine? Marea provocare pentru legenda rapidistă, revenirea în prima ligă

 Toamna trecută, Daniel Pancu a ales să preia echipa sa de suflet. Iar vara aceasta a avut primul său succes pe banca Rapidului, promovarea în liga secundă. Dacă acest obiectiv putea fi atins cu aproape orice antrenor, la cum a arătat seria echipei giuleștene, în schimb accederea în primul eșalon pare o misiune grea pentru orice tehnician, mai ales pentru unul cu foarte puțină experiență, precum Pancu.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2019

FCSB și Universitatea Craiova merg la braț în turul doi preliminar al Europa League, într-o seară cu multe surprize

  Cum era de așteptat, Universitatea Craiova și FCSB s-au impus și în manșa retur din turul 1 preliminar al Europa League, într-o seară europeană cu multe surprize.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Iul. 2019

Patricia Țig, surpriză de proporții la BRD Bucharest Open

 Patricia Țig, revenită în circuit după doi ani de pauză, a trecut de Anastasia Sevastova, locul 11 WTA, în optimile de la BRD Bucharest Open.

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2019

Simona, the best is yet to come sau de ce Halep va reuși și mai mult de acum încolo

   Simona Halep a câștigat de o manieră categorică turneul de la Wimbledon, iar finala cu nemesis-ul numit Serena Williams a venit ca o încununare a eforturilor sale din ultima vreme. Ce urmează pentru Simona? Noi credem că acesta e doar începutul apogeului în tenis pentru campioana noastră.