Eliminare dureroasă pentru Simona Halep la Rogers Cup. Românca a câștigat doar două game-uri

Autor: Tibi Demeter

 
Simona Halep, cap de serie numărul doi la Rogers Cup, turneu disputat la Toronto, a fost învinsă categoric de Elina Svitolina, Ucraina, 6-1, 6-1.
 
Cele două jucătoare se aflau la cel de-al doilea meci astăzi, după ce ploaia a întrerupt disputele din sferturile de finală, iar organizatorii au fost nevoiți să le mute pentru ziua de sâmbătă.
 
După ce Simona a trecut de Caroline Garcia și Svitolina de Garbine Muguruza, jucătoarele au revenit pe teren pentru meciul din semifinale.
 
Sportiva din Ucraina s-a recuperat mult mai bine față de Simona și a făcut unul dintre cele mai solide meciuri din carieră, într-un joc  în care românca a greșit neforțat de nu mai puțin de 34 de ori.
 
Halep a trimis doar nouă lovituri câștigătoare în cele 56 de minute ale jocului cu Svitolina și a pierdut șase game-uri pe propriul serviciu, reușind doar un singur break, în penultimul game al jocului, când soarta meciului era deja decisă.
 
Svitolina se va lupta în finala de la Rogers Cup cu daneza Caroline Wozniacki, cea care a depășit-o pe Sloane Stephens, în două seturi, 6-2, 6-3.
 
Pentru Simona Halep urmează o deplasare în S.U.A pentru turneul de la Cincinnati, unde intră pe tablou direct în turul secund și va întâlni o sportivă venită din calificări.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.