Irina Begu a părăsit prematur turneul de la Cincinnati

Autor: Daian Cutu

  Irina Begu a fost eliminată în primul tur al calificărilor turneului WTA de la Cincinnati (SUA), ce pune în joc premii totale de 2.536.154 $.

  Sportiva noastră a cedat în mod surprinzător în fața americancei Taylor Townsed (134 WTA), cu scorul de 7-6 (4), 1-6, 3-6. Disputa a durat două ore și 12 minute. 

   După un prim set adjudecat la mare luptă, Irina a început impecabil în actul secund, reușind break încă din primul game, din păcate americanca în vârstă de 21 de ani nu s-a lăsat intimidată și a replicat cu re-break, pentru ca în final să defileze, profitând de numeroasele erori ale jucătoarei noastre.

   A fost prima confruntare directă dintre cele două.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.