Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto

Autor: Tibi Demeter

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto, după ce a învins-o fără mari emoții pe franțuzoaica Caroline Garcia, locul 21 WTA, în două seturi, 6-4, 6-2.

Meciul dintre cele două sportive a fost inițial programat pentru ziua de ieri de la Toronto, însă din cauza ploii organizatori au fost nevoiți să mute partida pentru astăzi.

După patru game-uri câștigate relativ ușor pe propriul serviciu de către cele două juc ătoare de tenis, Simona a avut patru migide break în game-ul cinci, însă fără efect pe tabelă.

La baza unui joc excelent de pe linia de fund, Simona și-a procurat două mingi de break în game-ul cu numărul nouă și a reușit să preia conducerea la 5-4, avantaj pe care l-a fructificat și a încheiat setul inaugural în 45 de minute.

Diferența de valoare dintre Garcia și Halep a ieșit mult mai bine în evidență în setul secund pe care româncă l-a dominat autoritar.

Simona a preluat rapid inițiativa și s-a distanțat fulgerător la 5-1, după câteva game-uri excelente la primire reușite de româncă.

Sporitva din Constanța a închis meciul cu 6-4, 6-2, într-un meci care a durat doar 72 de minute și în care nu a cedat niciun game pe propriul serviciu.

Simona Halep se va duela pentru un loc în finala de la Rogers Cup cu Elena Svitolina, sportivă care a trecut în sferturile de finală de Garbine Muguruza, campioana en-titre de la Wimbledon. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.