Săritoarea cu schiurile Dana Haralambie a luat puncte la Grand Prix-ul de la Courchevel

Autor: Nicolas Grama

Deși este vară, săritorii cu schiurile nu au vacanță. Ba chiar participă la evenimente importante adaptate condițiilor anotimpului cald.

În această perioadă are loc în Franța, la Courchevel, o etapă din cadrul Grand Prix-ului de vară la sărituri cu schiurile.

La evenimentul găzduit de această renumită stațiune de schi din lume a luat parte și românca Dana Haralambie, care a reușit să intre în puncte. Sportiva de 20 de ani terminase în calificări pe locul 40, dar în concurs s-a clasat pe 21.

Evenimentul feminin a folosit o trambulină de K 90 metri, iar Katharina Althaus (Germania) a dominat clar întrecerea și s-a impus cu 230.8 puncte (sărituri de 95 și 88.5 metri). Podiumul a fost completat de japonezele Sara Takanashi (220.3 p) și Yuki Ito (219 p).

Brașoveanca Dana Haralambie, legitimată la CS Dinamo, a obținut 176.7 puncte (86 + 81 m). Performele din top 30 au acumulat puncte în cadrul competiției, iar primele șase au primit și premii în bani.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 08 Iul. 2018

Studiu / Ședințele de pilates îmbunătățesc performanțele alergătorilor

 Pilates-ul este un sistem de exerciții fizice dezvoltate de către neamțul Joseph Pilates în prima jumătate a secolului al XX-lea. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Iun. 2018

UNEFS lansează un material educațional privind avertizarea asupra neregulilor din sport în cadrul unui workshop internațional

 Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS) va organiza workshop-ul „Avertizarea sportivă - ca mediu educaţional pentru formarea unei atitudini etice”.

Autor: Maria Sorescu / 06 Iun. 2018

Romfilatelia lansează timbre dedicate Cupei Mondiale din Rusia

 Romfilatelia, instituţia desemnată să emită timbrele şi efectele poştale româneşti, a pus în circulație o serie de timbre dedicate Cupei Mondiale din Rusia.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.