Jurnalistul Nicolae Gavrea a lansat cartea „Gimnastelor, cu dragoste”

Autor: Maria Sorescu

Centrul de gimnastică de la Deva a generat numeroase performanțe, iar unul dintre jurnaliștii specializați în domeniu a publicat o carte-eveniment dedicată acestor sportive.

Nicolae Gavrea, un apropiat al gimnasticii de mare performanță, a semnat cartea ''Gimnastelor, cu dragoste'' — cronici de ziarist sportiv.

La lansarea de la Deva au participat antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastică feminin, Nicolae Forminte, dar și fosta mare campioană Gina Gogean.

Autorul prezintă în această carte fenomenul școlii campioanelor de la Deva, de la înființarea acesteia în anul 1978 și până în zilele noastre.

"Am strâns în acest volum foarte multe amintiri. În fiecare an am scris câte ceva. Am verificat de mai multe ori rezultatele consemnate. Am scris despre fiecare sportiv al clubului Cetate Deva, cu drag. Am scris despre antrenorii care au fost aici. Mulți dintre ei au trecut în neființă, dar este clar că niciodată nu trebuie să-i uităm pe cei care au adus glorie gimnasticii'', a Nicolae Gavrea.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Dec. 2018

Adrian Fetecău publică „Tenisul - sportul inventat de diavol”

 Omul de radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, lansează vineri o nouă ediţie a cărţii “Tenis – sportul inventat de diavol”.

Autor: Andrei Szabo / 11 Mai 2018

LPF a lansat cartea „100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc"

Autorii cărții sunt jurnaliștii Alin Buzărin și Cristian Costache.

Autor: Pompiliu Constantin / 18 Apr. 2018

UTA sărbătorește 73 de ani cu o lansare de carte

 Ziua de 18 aprilie este prilej de sărbătoare pentru cei de la UTA.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

13 Iul. 2019

Simona Halep, noua Regină la Wimbledon! Premieră istorică pentru România

Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2, finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, fiind prima jucătoare din România care reuşeşte să se impună la All England Club.

13 Iul. 2019

George Puşcaş, obligat să-şi caute altă echipă! Palermo, retrogradată în Serie D

George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino, este obligat să-şi caute altă echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie D.