EXCLUSIV / Galamaz renunță la daunele solicitate agresorului său de la Ploiești, la presiunea fanilor petroliști

Autor: Maria Sorescu

Fanii Petrolului l-au convocat la o întâlnire pe George Galamaz, jucătorul adus de la Universitatea Cluj și i-au cerut acestuia să renunțe la daunele solicitate agresorului său, Dragoș Enache, după meciul Petrolul-Steaua.

 Întâlnirea a avut loc aseară, la arena Ilie Oană, iar la ea au mai participat Mircea Bornescu, Dorinel Popa, Laurenţiu Marinescu, investitorul Daniel Capră şi directorul executiv Alexandru Crângu.

Suporterii Petrolului l-au convins pe Galamaz să nu-i mai ceară despăgubiri de 500 de milioane de lei vechi lui Enache, omul care l-a lovit pe fotbalist, intrând pe teren în urmă cu un an. 

George Galamaz a anunțat că va lua legătura cu avocatul său pentru a radia toate daunele solicitate lui Dragoş Enache. Galamaz promisese că va dona cei 50 000 de lei noi unui orfelinat.

Mai mult, fanii ploieșteni l-au obligat și pe Laurențiu Marinescu să-şi prezinte scuze faţă de gestul său de a îngenunchea, în urmă cu mai mult timp, în dreptul fanilor de la Peluza Sud a stadionului Ghencea.

După aceste promisiuni, fanii Petrolului au spus că-i vor „adopta” pe noii „lupi galbeni” aduși de la Universitatea Cluj.

*******************************************************************************************************

Dacă-ți plac informațiile furnizate de noi și atenția pe care o acordăm tuturor sporturilor te invităm să ne dai un like și pe facebook  https://www.facebook.com/ZiarulDeSport sau sa ne urmaresti pe twitter ! Mulțumim !

Poate te interesează şi:

06 Dec. 2022

Actualitatea șantierelor de pe stadioanele țării

La început de decembrie, Ziarul de Sport vă propune o scurtă trecere în revistă a actualităților ce privesc șantierele de pe stadioanele țării. Lucrările la stadioanele din Sibiu și din Târgoviște sunt binecunoscute, dar mai putem afla că la Oarda de Jos (jud. Alba) au fost recepționate de curând lucrările de modernizare a stadionului, aproape de finalizare găsindu-se și șantierul de la C.T. „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, respectiv cel de la stadionul municipal din Tecuci (jud. Galați).

 

Autor: Dan Voinea / 04 Dec. 2022

Scor neverosimil în Liga 1. Echipa lui Hagi s-a dezlănțuit cu FC Botoșani

Echipa lui Hagi e foarte aproape să termine 2022 în fotoliul de lider.

 

Autor: Dan Voinea / 03 Dec. 2022

Ultima etapă din 2022 în liga secundă

Dinamo a obținut o victorie mare la Brașov și e la două puncte de play-off.

Ştiri recente:

07 Dec. 2022

“Boschetarul” care l-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Să te temi de englezi când îți fac un compliment, pentru că sună ca o insultă! “Santos are aerul zdrențăros al unui om care a dormit în mașină”, a scris Jonathan Wilson de la The Guardian despre eroul Portugaliei din meciul cu Elveția, excelent prezentat aici de către colegul meu, Nicolae Comănescu.

 

Autor: Nicolae Comănescu / 06 Dec. 2022

Gonçalo Ramos, noul Pistolero

Într-o zi în care zeci de jurnaliști au fost mai preocupați să-l fotografieze pe Cristiano Ronaldo pe bancă decât selecționata Portugaliei la intonarea imnului, Gonçalo Ramos a arătat că e momentul să ne orientăm spre tânăra generație.

06 Dec. 2022

Și totuși, ia Brazilia Cupa Mondială?

În absența României de la Campionatul Mondial, ne delectăm cu fotbalul de calitate oferit de marile echipe - preferabil cu sonorul dat mai jos, pentru a nu ne strica impresia pe fondul unui comentariu TVR oferit de specialiști în handbal, volei și, eventual, badminton sau șah.