Bistrițeanul Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Autor: Emanuel-Daniel Sărmășan

 Potrivit paginii Sportul Bistrițean, ardeleanul Adrian Crișan va fi prezent pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia) din această vară. Trebuie să luăm aminte faptul că acesta e un record absolut în istoria tenisului de masă din România. Federația Internațională a afișat sâmbătă, 21 mai, clasamentul olimpic în care apărea pe ultima poziție valabilă pentru Rio și bistrițeanul Adrian Crișan. 

Formatul listei e definitiv, astfel pe aceasta mai regăsim un român. Numele lui este Ovidiu Ionescu. În cadrul întrecerii feminine, Bernadette Szocs se va bucura de aerul latin din America de Sud, unde va lua parte în competiția pe echipe, alături de lotul feminin al României, de asemenea calificat aici. Revenind puțin la Adrian Crișan, acesta a împlinit acum două săptămâni, 36 ani, și este de 10 ori campion al României la simplu, și nu în ultimul rând a înregistrat cel mai bun rezultat, obținut până acum de un român la Jocurile Olimpice, locul 5 în 2012 la Londra.

Adrian va fi în această vară într-unul dintre orașele Megalopolisului Brazilian, Rio de Janeiro, și va lua parte la una dintre cele mai iubite întreceri din lume, Jocurile Olimpice, reprezentând cu mândrețe Clubul Sportiv Municipal Bistrița.  

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Mar. 2020

Japonia nu intenționează să amâne Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice sunt prevăzute în perioada 24 iulie- 9 august. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Mar. 2020

Hend Zaza, la doar 11 ani, va participa la Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea multe elemente de inedit, iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de prezența unei sportive de 11 ani.

Autor: Andrei Szabo / 25 Feb. 2020

Coronavirusul sabotează competițiile. Mondialul de tenis de masă și meciurile din campionatul Japoniei, amânate

 Epidemia de coronavirus pune în pericol întrecerile sportive. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.