Campionatul Mondial de Superbike pe Eurosport până în 2019

Autor: Emanuel-Daniel Sărmășan

Potrivit site-ului oficial tv.eurosport.ro/sporturi-cu-motor/campionatul-mondial-de-superbike-pe-eurosport Eurosport și Organizația Dorna WorldSBK au anunțat luni prelungirea acordului pentru sezoanele 2017, 2018 și 2019. Anunțul confirmă angajamentul Eurosport de a stârni pasiunea fanilor sporturilor cu motor pe întreg parcursul sezonului 2016 din Campionatul Mondial de Superbike, începând din 26 februarie. 

Mai mult decât atât, acest acord prevede transmisiunea în direct a Campionatului Mondial de Superbike, inclusiv clasele inferioare, pe Eurosport în Europa. Pentru a trăi intens fiecare cursă, o echipă de producție Eurosport se va afla la toate etapele campionatului pentru a completa și personaliza transmisiunile cu detalii și amănunte suplimentare, îndeosebi interviuri cu piloții și reacții de la fața locului în timp real. 

Eurosport, rebranduit în luna noiembrie sub sloganul „Stârneşte pasiunea”, a devenit destinaţia ideală pentru iubitorii de sport şi un partener cu tradiţie al Campionatului Mondial de Superbike. Noul acord, valabil din 2017, va marca cea de-a 20-a aniversare a parteneriatului. Acest nou acord prevede ca fiecare etapă din Campionatul Mondial de Superbike, Campionatul Mondial de Supersport 600 şi Cupa Mondială Superstock 1000 să fie transmisă în format HD în toate teritoriile de pe continent.

Alături de promovarea online pe platformele digitale Eurosport, fanii se vor putea bucura de campionate pe Eurosport Player, care asigură acces complet la cele mai importante evenimente sportive din calendar, oricând, pe orice echipament, crescând astfel acoperirea campionatului Mondial de Superbike.
 
Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Organizația Dorna WorldSBK este un partener Eurosport de aproape 20 de ani şi suntem încântaţi să continuăm această colaborare pentru Campionatul Mondial de Superbike până în 2019. Telespectatorii Eurosport sunt nerăbdători să vadă cum Jonathan Rea, actualul campion, îşi va apăra prima poziţie în clasament în noul sezon, care este gata să înceapă în această lună. Iar povestea va continua pe Eurosport pentru încă trei sezoane.”
 
Manel Arroyo, Managing Director Dorna Sports, TV and Media Area, a adăugat: „Suntem încântaţi să prelungim parteneriatul cu Eurosport pentru încă trei sezoane. Campionatul Mondial de Superbike va ajunge astfel la cât mai mulţi fani din Europa prin intermediul unuia dintre cei mai mari parteneri TV de pe continent.”
 
„Prelungirea şi consolidarea acestui parteneriat va aduce Campionatului Mondial de Superbike o promovare şi creştere fără egal. Prin intermediul transmisiunilor Eurosport oferite pe întreg continentul, fanii piloţilor se vor putea bucura în continuare de eroii lor din Campionatul Mondial de Superbike, de la fanii din Marea Britanie ai lui Rea, Davies sau Sykes, până la cei ai lui Reiterberger în Germania, ai lui Torres în Spania, ai lui Guintoli în Franţa sau ai lui Sofuoglu în Turcia.”
 
Prima etapă a Campionatului Mondial de Superbike din 2016 va fi transmisă în direct de pe Circuitul de la Phillip Island, Victoria, pe 27 şi 28 februarie.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2019

Turul României 2020 pe Eurosport, își propune Federația Română de Ciclism

 Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, a susținut o conferinţă de presă spectaculoasă.

Autor: Maria Sorescu / 30 Aug. 2019

Cupa Mondială de Rugby din Japonia va fi transmisă de TVR

 Televiziunea Română a anunțat că va transmite Cupa Mondială de Rugby din această toamnă. 

Autor: Andrei Szabo / 13 Aug. 2019

CFR Cluj, elogiată în presa internațională după eliminarea lui Celtic

 Victoria lui CFR Cluj pe terenul lui Celtic, 4-3, a fost marea surpriză a serii în Liga Campionilor.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.