Adrian Mititelu a rămas fără „stema cu leul”. CSU Craiova anunță că aceasta va reveni în patrimoniul ei

Autor: Maria Sorescu

Tribunalul Bucureşti a decis ca stema cu leul, sub orice formă ar fi ea înregistrată, să fie folosită doar de Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Clubul susținut de primărie a anunțat acest lucru, iar Adrian Mititelu a recunoscut decizia, dar a anunțat că o va contesta.

În acest moment, CS Universitatea Craiova are în posesie atât stema cu leul, cât şi cea în dungi, folosite alternativ la meciurile din Liga I de echipa din Bănie.

„Astăzi, Tribunalul Bucureşti a admis cererea Clubului Sportiv Universitatea Craiova de anulare a înregistrării mărcilor ce au fost deţinute de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian, cunoscute suporterilor Universităţii sub denumirea „Stema cu Leul“. În acelaşi timp au fost anulate toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înfiinţată în 2013, U Craiova SA. Astfel „Leul“ după o lungă pribegie revine acolo unde i-a fost dintotdeauna locul, în patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, al Băniei şi al tuturor celor ce iubesc Ştiinţa” se arată în comunicatul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Adrian Mititelu a reacţionat, pe pagina de Facebook, iar patronul fostei FC Universitatea Craiova anunță că va ataca în instanţă decizia, fiind decis să meargă chiar până la CEDO.

„Da, este adevărat! Astăzi, o magistrată de la Tribunalul Bucureşti a dat o sentinţă prin care a anulat mărcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC UNIVERSITATEA CRAIOVA! Este incredibil! Deşi au trecut două ore de la aflarea soluţiei, nu pot să cred că s-a dat o asemenea sentinţă, care nu are nicio corespondenţă în lege! 1000% acest judecător a fost corupt, astfel nu se justifică o asemenea mârşăvie. Frustarea este uriaşă! Pentru mine se confirmă încă o dată că justiţia română este una selectivă şi nedreaptă.

Astăzi am pierdut pe nedrept o bătălie, URMEAZĂ, ÎNSĂ, DOUĂ CĂI DE ATAC, APEL ŞI RECURS, LA CURTEA DE APEL BUCUREŞTI ŞI INALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE ŞI, NU ÎN ULTIMUL RÂND, CEDO. Vreau să cred că, totuşi, în România, nu toţi judecătorii pot fi corupţi de către Rotaru alături de grupul lui mafiot şi indiferent de consecinţe, mă voi bate până la ultima suflare! Ştiu că suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sunt extrem de afectaţi în acest moment, îi rog, însă, să aibă încredere că în final vom câştiga acest război", a scris Mititelu.

Poate te interesează şi:

26 Iul. 2022

Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB

 Eșecul cu Rapid, din etapa a doua a campionatului, i-a adus demisia lui Anton Petrea.

Autor: Maria Sorescu / 09 Iul. 2022

Sepsi OSK a câștigat Supercupa României cu CFR Cluj

 CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe au oferit un meci de calitate în startul de sezon, în ceea ce a constituit Supercupa României.

Autor: Sorin Marinescu / 07 Iul. 2022

Ordin de ministru generează controverse: obligația de a avea 40% români în competiții

 Ministrul Sportului, Eduard Novak, iese din nou în evidență cu o acțiune controversată. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 03 Aug. 2022

Naționala României de volei masculin a debutat cu victorie în preliminariile EURO 2023

 Naţionala de volei masculin a învins selecționata Albaniei, cu scorul de 3-0, în primul meci din grupa G preliminară.

Autor: Marian Simionescu / 03 Aug. 2022

Uruguay, Chile, Argentina şi Paraguay vor să organizeze Cupa Mondială din 2030

 Istoria Cupei Mondiale a început în 1930, când Uruguayul a găzduit întrecerea.

Autor: Maria Sorescu / 02 Aug. 2022

INEDIT / Ajax Amsterdam interzice pancartele prin care suporterii solicită tricourile jucătorilor

Noul sezon din fotbalul olandez a adus în centrul atenției o măsură discutabilă a celor de la Ajax Amsterdam.