Constantin Anghelache a lansat cartea "Dinamo în fotbalul românesc"

Autor: Maria Sorescu

Constantin Anghelache este cunoscut pentru pofta sa de a scrie, iar sportul este printre subiectele abordate. Administratorul FC Dinamo a lansat cartea "Dinamo în fotbalul românesc", un volum impresionant ca număr de pagini, despre istoria acestui club.

Lansarea a avut loc la ASE, în București, iar la eveniment a fost prezent și fostul jucător și antrenor dinamovist Mircea Lucescu.

"Am să ofer prima carte cu autograf lui Mircea Lucescu, un dinamovist incontestabil indiferent de locurile unde l-a purtat cariera. Ce-a de-a doua carte cu autograf o ofer directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, care este un titan al presei şi m-a susţinut în demersul meu de a scrie această carte", a declarat Anghelache la lansarea cărții.

"A fost familia mea. Am cunoscut momente extraordinare de glorie, momente de amaraciune, dar care fac parte din viata noastra, a tuturor. Am ramas cu nostalgia acelor timpuri legate mai ales de tineretea mea. Amintirile care vin acum cu o frecventa incredibila pentru ca asa suntem noi, dupa o anumita perioada incepem sa traim si in trecut. Sper ca acest volum este prea mic pentru intreaga istorie a lui Dinamo", a spus Mircea Lucescu.  

De-a lungul anilor, Constantin Anghelache a scris mai multe cărți, atît despre fotbal, cît și despre economie. Printre volumele scoase de Anghelache se numără: "Ani irosiți la Breaza", "Campionatul în contextul crizei financiare", "Comerțul exterior. Finanțare și analiză financiar-bancară", "Campioană din neant", "Dinamo în fotbalul românesc", "Euro 2000: ultima bătălie a secolului XX", "Fotbalul românesc încotro?", "Hoinărind prin Imperiul Fotbal", "Modelare economică, Metode și practici actuariale utilizate în sistemul protecției sociale".

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Dec. 2018

Adrian Fetecău publică „Tenisul - sportul inventat de diavol”

 Omul de radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, lansează vineri o nouă ediţie a cărţii “Tenis – sportul inventat de diavol”.

Autor: Andrei Szabo / 11 Mai 2018

LPF a lansat cartea „100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc"

Autorii cărții sunt jurnaliștii Alin Buzărin și Cristian Costache.

Autor: Pompiliu Constantin / 18 Apr. 2018

UTA sărbătorește 73 de ani cu o lansare de carte

 Ziua de 18 aprilie este prilej de sărbătoare pentru cei de la UTA.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 20 Mai 2019

Mutări importante la campioana SCM Râmnicu Vâlcea: 6 plecări și 6 veniri

 SCM Râmnicu Vâlcea a produs marea surpriză în competiția internă de handbal feminin, devenind campioană.

Autor: Maria Sorescu / 20 Mai 2019

Darko Zakoc va continua pe banca lui Volei Alba Blaj

 Campioana CSM Volei Alba Blaj l-a convins pe antrenorul Darko Zakoc să rămână în „Mica Romă”. 

Autor: Andrei Szabo / 20 Mai 2019

VIDEO / Kroos și-a prelungit contractul cu Real Madrid

 Real Madrid se gândește deja la viitor. Clubul i-a prelungit contractul mijlocaşului german Toni Kroos până în 2023.