Constantin Anghelache a lansat cartea "Dinamo în fotbalul românesc"

Autor: Maria Sorescu

Constantin Anghelache este cunoscut pentru pofta sa de a scrie, iar sportul este printre subiectele abordate. Administratorul FC Dinamo a lansat cartea "Dinamo în fotbalul românesc", un volum impresionant ca număr de pagini, despre istoria acestui club.

Lansarea a avut loc la ASE, în București, iar la eveniment a fost prezent și fostul jucător și antrenor dinamovist Mircea Lucescu.

"Am să ofer prima carte cu autograf lui Mircea Lucescu, un dinamovist incontestabil indiferent de locurile unde l-a purtat cariera. Ce-a de-a doua carte cu autograf o ofer directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, care este un titan al presei şi m-a susţinut în demersul meu de a scrie această carte", a declarat Anghelache la lansarea cărții.

"A fost familia mea. Am cunoscut momente extraordinare de glorie, momente de amaraciune, dar care fac parte din viata noastra, a tuturor. Am ramas cu nostalgia acelor timpuri legate mai ales de tineretea mea. Amintirile care vin acum cu o frecventa incredibila pentru ca asa suntem noi, dupa o anumita perioada incepem sa traim si in trecut. Sper ca acest volum este prea mic pentru intreaga istorie a lui Dinamo", a spus Mircea Lucescu.  

De-a lungul anilor, Constantin Anghelache a scris mai multe cărți, atît despre fotbal, cît și despre economie. Printre volumele scoase de Anghelache se numără: "Ani irosiți la Breaza", "Campionatul în contextul crizei financiare", "Comerțul exterior. Finanțare și analiză financiar-bancară", "Campioană din neant", "Dinamo în fotbalul românesc", "Euro 2000: ultima bătălie a secolului XX", "Fotbalul românesc încotro?", "Hoinărind prin Imperiul Fotbal", "Modelare economică, Metode și practici actuariale utilizate în sistemul protecției sociale".

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Dec. 2018

Adrian Fetecău publică „Tenisul - sportul inventat de diavol”

 Omul de radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, lansează vineri o nouă ediţie a cărţii “Tenis – sportul inventat de diavol”.

Autor: Andrei Szabo / 11 Mai 2018

LPF a lansat cartea „100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc"

Autorii cărții sunt jurnaliștii Alin Buzărin și Cristian Costache.

Autor: Pompiliu Constantin / 18 Apr. 2018

UTA sărbătorește 73 de ani cu o lansare de carte

 Ziua de 18 aprilie este prilej de sărbătoare pentru cei de la UTA.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

13 Iul. 2019

Simona Halep, noua Regină la Wimbledon! Premieră istorică pentru România

Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2, finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, fiind prima jucătoare din România care reuşeşte să se impună la All England Club.

13 Iul. 2019

George Puşcaş, obligat să-şi caute altă echipă! Palermo, retrogradată în Serie D

George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino, este obligat să-şi caute altă echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie D.