Eliza Samara e în finala la simplu la Europenele de tenis de masă

  Jucătoarea română de tenis de masă Eliza Samara îşi continuă parcursul formidabil de la Campionatul European, organizat în Ekaterinburg (Rusia), ajungând în finală şi în proba de simplu.

 Favorita numărul trei din concurs, Eliza Samara a dispus cu 4-1 de reprezentanta gazdelor, Polina Mikhailova (12-10, 6-11, 14-12, 11-6, 11-4), a-15-a favorită şi surpriza turneului.

 Pentru medalia de aur, Eliza Samara se va bate cu olandeza Lie Jie. La simplu, aceasta are un avantaj de 3-0 în faţa româncei la disputele directe, ultima victorie venind anul trecut, cu 3-2, iar celalate două în 2010 şi 2011. Samara are însă un ascendent moral asupra olandezei naturalizate, după ce i-a oprit accesul acesteia în finala probei de dublu, ieri.

Finala e astăzi, de la ora 16:00, în direct pe Eurosport.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne citiți zilnic și să ne urmăriți pe Facebook sau Twitter ! www.ziaruldesport.ro încearcă să vă aducă în fiecare zi cele mai importante știri, analize, editoriale, reportaje și interviuri din lumea sportului.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Mar. 2020

Japonia nu intenționează să amâne Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice sunt prevăzute în perioada 24 iulie- 9 august. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Mar. 2020

Hend Zaza, la doar 11 ani, va participa la Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea multe elemente de inedit, iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de prezența unei sportive de 11 ani.

Autor: Andrei Szabo / 25 Feb. 2020

Coronavirusul sabotează competițiile. Mondialul de tenis de masă și meciurile din campionatul Japoniei, amânate

 Epidemia de coronavirus pune în pericol întrecerile sportive. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.