Eliza Samara este în finala probei de dublu de la Campionatele Europene

Autor: Tibi Demeter

 Eliza Samara este la un pas distanţă de câştigarea Campionatelor  Europene de tenis de masă de la Ekaterinburg, după ce în urmă cu câteva zile a obţinut medalia de argint în proba pe echipe.

În penultimul act al competiţiei, Samara şi Georgina Pota (Ungaria) au făcut un meci extrem de solid în faţa a două jucătoare venite din Asia, dar naturalizate de Olanda şi Polonia.

Astfel, Samara şi Pota, două jucătoare cu originii clare din Europa au trebuit să treacă de Jie Li (Olanda) şi Qian Li (Polonia). Perechea româno-maghiară a avut nevoie de şase seturi pentru a se califica în ultimul act al competiţiei. Cele două şi au adjudecat rapid primele două seturi, ca mai apoi să cedeze următoarele două seturi, iar partida a început să se complice.

Pota şi Samara s-au trezit la timp în setul al cincelea şi au reuşit să-l câştige, deşi au fost conduse cu 4-1, în startul setului.

În cele din urmă, reprezentanta României şi colega sa s-au impus cu 4-2 ( 13-11, 11-6, 9-11, 3-11, 11-7, 11-8, 12-10)  reuşind să se califice în finala Campionatelor Euorpene, în proba de dublu.

 În finală, Samara şi Pota vor da peste învingătoarele meciului dintre  Melek Hu (Turcia)/Yanfei Shen (Spania) şi Ying Han/Irene Ivancan (Germania)

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Mar. 2020

Japonia nu intenționează să amâne Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice sunt prevăzute în perioada 24 iulie- 9 august. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Mar. 2020

Hend Zaza, la doar 11 ani, va participa la Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea multe elemente de inedit, iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de prezența unei sportive de 11 ani.

Autor: Andrei Szabo / 25 Feb. 2020

Coronavirusul sabotează competițiile. Mondialul de tenis de masă și meciurile din campionatul Japoniei, amânate

 Epidemia de coronavirus pune în pericol întrecerile sportive. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.