Eliza Samara și-a asigurat medalia de bronz si la simplu, şi la dublu, la Europeanul de tenis de masă

Autor: Maria Sorescu

UDPATE/ Eliza Samara este în semifinale şi la simplu, după 4 la 1 cu unguroaica Georgina Pota (11-9, 9-11, 14-12, 11-7, 11-7). Ea va lupta pentru un loc în finală cu învingătoarea partidei dintre rusoaica Polina Mikhailova şi germanca Ying Han.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

După medalia de argint cu echipa României, Eliza Samara reușește o nouă performanță frumoasă. Alături de unguroaica Georgina Pota, Samara a făcut un meci magnific în sferturi și s-a calificat în semifinalele probei feminine de dublu din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă de la Ekaterinburg (Rusia).

Astfel, Samara și Pota şi-au asigurat medaliile de bronz. Cele două au câștigat incredibil cu perechea germană Xiaona Shan/Petrissa Solja, cap de serie numărul unu, cu 4-3 (12-10, 9-11, 12-10, 7-11, 10-12, 14-12, 11-8). Setul al șaselea a fost infernal, mai ales că perechea germană conducea cu 3-2 la seturi, iar fiecare punct a fost trăit cu mare emoție.

A fost în mod simbolic o revanșă pe care Eliza Samara și-a luat-o după ce România a pierdut finala pe echipe în fața Germaniei. În semifinale, Samara și Pota vor juca împotriva cuplului Jie Li (Olanda)/Qian Li (Polonia), meciul fiind programat sâmbătă, de la 18:15 (ora României).

Cealaltă semifinală se va disputa între perechile Melek Hu (Turcia)/Yanfei Shen (Spania) - Ying Han/Irene Ivancan (Germania). Samara şi Pota vor fi adversare în sferturile probei de simplu, sâmbătă, de la ora 13:30.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne citiți zilnic și să ne urmăriți pe Facebook sau Twitter ! www.ziaruldesport.ro încearcă să vă aducă în fiecare zi cele mai importante știri, analize, editoriale, reportaje și interviuri din lumea sportului.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 30 Mar. 2020

Jocurile Olimpice de la Tokyo au anunțat noile date de disputare

 De la înfiinţarea jocurilor moderne, în 1896, este pentru prima oară când acestea sunt amânate pe timp de pace. 

Autor: Maria Sorescu / 13 Mar. 2020

Japonia nu intenționează să amâne Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice sunt prevăzute în perioada 24 iulie- 9 august. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Mar. 2020

Hend Zaza, la doar 11 ani, va participa la Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea multe elemente de inedit, iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de prezența unei sportive de 11 ani.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.