Bradley Wiggins, autorul unei noi cărți, „My Hour”

Autor: Nicolas Grama

Sir Bradley Wiggins, unul dintre cei mai importanți sportivi din istoria recentă a Marii Britanii, a publicat o nouă carte, intitulată „My Hour” (Ora mea). Ciclistul vorbește în această lucrare despre modul în care a ajuns să bată recorul orei în acest an, într-un eveniment omologat de UCI. Wiggins este un star al ciclismului, reușind să câștige în 2012 Turul Franței. În plus, la Jocurile Olimpice de la Londra, Wiggins a obținut medalia de aur.

Potrivit unui comunicat al editurii Yellow Jersey Press, cartea lui Wiggins „te duce în spatele unei munci remarcabile pentru stabilirea unui record mondial. Sunt oferite cititorului planurile de pregătire, modul în care au decurs antrenamentele, cu toate trăirile sportivului. Bradley își împărtășe gândurile, momentele de cumpănă, vorbește despre oamenii care l-au ajutat, eroi nevăzuți, personaje interesante, care l-au susținut în această aventură. Sunt ingrediente ale unei cariere stelare”.

Wiggins a stabilit la 7 iunie un record de 54.526 km parcurși într-o oră, pe velodromul Lee Valley din Londra. Cartea include numeroase fotografii inedite, cu Bradley Wiggins la antrenamente.

Această publicație vine după un best-seller care l-a avut ca erou pe același Wiggins. Cartea My Time, publicată după ce rutierul a câștigat Turul Franței și aurul olimpic, s-a vândut în peste 300 000 de exemplare. Cartea My Hour va fi lansată pe 19 noiembrie și va costa 20 de lire sterline.
 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne citiți zilnic și să ne urmăriți pe Facebook sau Twitter ! www.ziaruldesport.ro încearcă să vă aducă în fiecare zi cele mai importante știri, analize, editoriale, reportaje și interviuri din lumea sportului.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Dec. 2018

Adrian Fetecău publică „Tenisul - sportul inventat de diavol”

 Omul de radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, lansează vineri o nouă ediţie a cărţii “Tenis – sportul inventat de diavol”.

Autor: Andrei Szabo / 11 Mai 2018

LPF a lansat cartea „100 - Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc"

Autorii cărții sunt jurnaliștii Alin Buzărin și Cristian Costache.

Autor: Pompiliu Constantin / 18 Apr. 2018

UTA sărbătorește 73 de ani cu o lansare de carte

 Ziua de 18 aprilie este prilej de sărbătoare pentru cei de la UTA.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 20 Mai 2019

Mutări importante la campioana SCM Râmnicu Vâlcea: 6 plecări și 6 veniri

 SCM Râmnicu Vâlcea a produs marea surpriză în competiția internă de handbal feminin, devenind campioană.

Autor: Maria Sorescu / 20 Mai 2019

Darko Zakoc va continua pe banca lui Volei Alba Blaj

 Campioana CSM Volei Alba Blaj l-a convins pe antrenorul Darko Zakoc să rămână în „Mica Romă”. 

Autor: Andrei Szabo / 20 Mai 2019

VIDEO / Kroos și-a prelungit contractul cu Real Madrid

 Real Madrid se gândește deja la viitor. Clubul i-a prelungit contractul mijlocaşului german Toni Kroos până în 2023.