Bradley Wiggins, autorul unei noi cărți, „My Hour”

Autor: Nicolas Grama

Sir Bradley Wiggins, unul dintre cei mai importanți sportivi din istoria recentă a Marii Britanii, a publicat o nouă carte, intitulată „My Hour” (Ora mea). Ciclistul vorbește în această lucrare despre modul în care a ajuns să bată recorul orei în acest an, într-un eveniment omologat de UCI. Wiggins este un star al ciclismului, reușind să câștige în 2012 Turul Franței. În plus, la Jocurile Olimpice de la Londra, Wiggins a obținut medalia de aur.

Potrivit unui comunicat al editurii Yellow Jersey Press, cartea lui Wiggins „te duce în spatele unei munci remarcabile pentru stabilirea unui record mondial. Sunt oferite cititorului planurile de pregătire, modul în care au decurs antrenamentele, cu toate trăirile sportivului. Bradley își împărtășe gândurile, momentele de cumpănă, vorbește despre oamenii care l-au ajutat, eroi nevăzuți, personaje interesante, care l-au susținut în această aventură. Sunt ingrediente ale unei cariere stelare”.

Wiggins a stabilit la 7 iunie un record de 54.526 km parcurși într-o oră, pe velodromul Lee Valley din Londra. Cartea include numeroase fotografii inedite, cu Bradley Wiggins la antrenamente.

Această publicație vine după un best-seller care l-a avut ca erou pe același Wiggins. Cartea My Time, publicată după ce rutierul a câștigat Turul Franței și aurul olimpic, s-a vândut în peste 300 000 de exemplare. Cartea My Hour va fi lansată pe 19 noiembrie și va costa 20 de lire sterline.
 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne citiți zilnic și să ne urmăriți pe Facebook sau Twitter ! www.ziaruldesport.ro încearcă să vă aducă în fiecare zi cele mai importante știri, analize, editoriale, reportaje și interviuri din lumea sportului.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 22 Mai 2020

Takayuki Seto a scris o carte despre cariera sa

 Pandemia de coronavirus i-a oferit suficient timp japonezului Takayuki Seto, de la Astra Giurgiu, să scrie o carte. 

Autor: Maria Sorescu / 09 Mai 2020

Grigori Rodcenkov va publica o carte despre dopajul în Rusia

 Grigori Rodcenkov, fostul director al laboratorului antidoping din Moscova, contnuă seria dezvăluirilor spectaculoase despre dopajul în Rusia.

Autor: Maria Sorescu / 11 Apr. 2020

Alize Cornet, împătimită de literatură, își publică autobiografia

 Jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet a dezvăluit că îi place să citească literatură, dar să și scrie.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 30 Mai 2020

Bundesliga: Bayern mărșăluiește spre titlu, Hertha continuă să impresioneze

Bayern Munchen a mai făcut un pas spre al optulea titlu consecutiv de campioană în Germania. 

Autor: Maria Sorescu / 30 Mai 2020

Sud-africanul Franco Smith este noul selecționer al Italiei

 Naționala de rugby a Italiei are un nou selecționer. Este vorba de sud-africanul Franco Smith, după cum anunță președintele federației italiene.

Autor: Andrei Szabo / 30 Mai 2020

Bogdan Stancu și-a prelungit contractul cu Genclerbirligi

 Bogdan Stancu joacă din 2011 în campionatul Turciei, unde s-a remarcat în mod constant.