Frontiera Tomis Constanța a câștigat Cupa României la oină

Autor: Nicolas Grama

Competiția s-a desfășurat pe durata a două zile pe terenul Constructorul Cleopatra din Constanța. Echipa de oină ACS Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa României, reușind chiar să câștige toate meciurile.

În finală, constănțenii au învins eterna rivală, Straja Bucureşti, cu 19-10. În penultimul act, Frontiera Tomis a învins Biruinţa Gherăeşti Neamţ, scor 25-8. Câştigătoarea întrecerii a încheiat pe primul loc şi grupa preliminară B, în care a învins Victoria Surdila Greci Brăila (18-4), Energia Râmnicelu Buzău (18-13) şi Brigada Gherăeşti Neamţ (24-8).

Frontiera Tomis Constanța a participat şi la Campionatul Naţional de oină pe plajă, disputat pe plaja de la Mamaia. Constănţenii au ocupat în final locul trei, trofeul revenindu-le celor de la Straja Bucureşti. Pe locul doi în campionatul de oină pe plajă s-a clasat Biruinţa Gherăeşti. 

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 05 Mar. 2018

VIDEO / India a găzduit primul meci de oină din istorie

 Cricketul este unul dintre cele mai populare sporturi din India, iar asemănarea sa cu oina este evidentă.

Autor: Nicolas Grama / 25 Sept. 2017

Frontiera Tomis Constanța, pentru a 12-a oară campioana României la oină

 Localitatea ieșeană Miroslava a găzduit al doilea turneu din play-off-ul Campionatului Național de oină, care a decis campioana României în sezonul 2017.

Autor: Maria Sorescu / 19 Iul. 2017

Echipa de oină Frontiera Tomis Constanța împlinește 45 de ani

Clubul sportiv aparține de Poliția de Frontieră Română și a fost fondat în 1972 de generalul locotenent Luigi Martiș.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

13 Iul. 2019

Simona Halep, noua Regină la Wimbledon! Premieră istorică pentru România

Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2, finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, fiind prima jucătoare din România care reuşeşte să se impună la All England Club.

13 Iul. 2019

George Puşcaş, obligat să-şi caute altă echipă! Palermo, retrogradată în Serie D

George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino, este obligat să-şi caute altă echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie D.