Despre noi

Ne place sportul, încercăm să scriem bine, corect și să inspirăm prin materialele noastre.

Vrem să acoperim cât mai multe sporturi, iar de-a lungul timpului ne-am remarcat prin sute de interviuri exclusive și informații furnizate înaintea tuturor. 

Încercăm să oferim un conținut echilibrat și variat, care să ofere și altceva decât sunt dispuse site-urile de sport din România să furnizeze. 

Vrem să promovăm mișcarea și să le dezvăluim cititorilor noștri eroi sportivi necunoscuți. Din acest motiv interviurile exclusive și reportajele originale sunt printre preferatele noastre.

Nu neglijăm istoria sportului, iar în publicația noastră veți găsi frecvent materiale care fac referire la momentele importante din trecutul sportiv.

Am crescut încet, dar sigur. Dacă vă place viziunea noastră, vă invităm să vă alăturați nouă. Suntem deschiși la orice idee, propunere și sugestie. Le așteptăm la adresa de e-mail office@ziaruldesport.ro

 

Poate te interesează şi:

Autor: Vasile Cenușă / 20 Feb. 2018

Nora Mork a vorbit despre accidentarea gravă pe care a suferit-o

 Nora Mork a fost votată de aproape 80.000 de oameni şi 16 jurnalişti din 13 ţări diferite drept cea mai bună jucătoare  a lumii în 2017, într-o anchetă făcută de Handball-Planet.com

Autor: Vasile Cenuşă / 20 Feb. 2018

Nou record la serviciu în circuitul WTA! Georgina Garcia Perez a doborât performanţa lui Lisicki

 Georgina Garcia Perez a uimit întreagă lume a tenisului la turneul WTA de la Budapesta, în urma unui serviciu trimis cu 220 de km/h.

Autor: Vasile Cenuşă / 09 Feb. 2018

Preview/ CSM Bucureşti - Rostov Don. Bătălia Estului

 CSM Bucureşti primeşte vizita celor de la Rostov Don, duminică, ora 18:00, într-o partidă în care "tigroaicele" pleacă cu prima şansă.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.