ziaruldesport.ro Interviul zilei

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece / 20 Sep. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Antonio Manolache (Groningen), văzut de olandezi drept noul Chivu

  Ne plângem că nu mai avem fundași centrali de calitate la echipa națională. Sau fundași stânga. Acest lucru se poate schimba în viitorul apropiat. Antonio Manolache, unul dintre liderii generației de fotbaliști născuți în anul 2000, a ajuns în Olanda și promite lucruri mari de acum încolo!

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece / 15 Sep. 2017

Nagelsmann de România. Un interviu fascinant cu Dragoș Căvășdan, tânărul antrenor care își urmează visul în Anglia

  La doar 21 de ani, orădeanul Dragoș Căvășdan este decis să facă o carieră frumoasă în antrenorat. Când acea carieră debutează în Anglia, lucrurile deja sună bine!

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece / 08 Sep. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Alexi Pitu (Viitorul Constanța), un decar de mare viitor

  Despre Alexi Pitu se spune că va fi următoarea mare lovitură dată de Viitorul Constanța. Și asta pentru că jucătorul de 15 ani are stofă de viitor mare „decar”.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Pompiliu Constantin / 03 Sep. 2017

Interviu exclusiv cu handbalistul Roland Thalmaier (Potaissa Turda) despre beneficiile, satisfacțiile, dar și provocările handbalului

 Roland Thalmaier va împlini 21 de ani la data de 15 septembrie. Este handbalist la Potaissa Turda, iar mulți experți îl consideră un jucător cu un potențial remarcabil.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Emanuel Sărmășan / 31 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu George Avram / În spatele corpului perfect sculptat se ascunde o poveste emoționantă de luptă și vitejie

 Se simte minunat în sala de forță, reușește să tragă cu ușurință de aparate și întotdeauna a dorit să-și cunoască mai bine corpul...

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 25 Aug. 2017

Exclusiv/ Mats Wilander: Dacă aș schimba ceva în jocul Simonei, cred că acela ar fi serviciul

Prin intermediul Eurosport, Ziarul de Sport i-a adresat câteva întrebări expertului Mats Wilander, înainte de începerea US Open, discuția axându-se în jurul șanselor Simonei la Flushing Meadows, dar și mai departe.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece, Tibi Demeter / 24 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Sorina Tîrcă despre primii pași în handbal, presiunea numelui și viitorul sportului pe care îl iubește

Sorina Tîrcă a început să își croaiască singură drumul în handbalul românesc și devine încet, dar sigur jucătoarea pe care Mariana Tîrcă și suporterii României și-o doreau.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 18 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Andrei Iosep, antrenorul campioanei la polo, CSA Steaua: Vreau ca bazinul să fie o fortăreață

 Tehnicianul de 40 de ani va porni din nou la drum alături de roș-albaștrii pentru repetarea performanței de anul trecut.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece / 10 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu atletul Samuel Bucșă despre performanță, sacrificii și speranțe de viitor

  Atletismul românesc are și viitor, nu doar trecut. Iar tânărul Samuel Bucșă, 17 ani, are ambiții mari: vrea să pună din nou România pe prima treaptă a podiumului la cele mai prestigioase competiții!

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Pompiliu Constantin / 09 Aug. 2017

Costel Roșu, marcator și antrenor. De vorbă cu experimentatul fotbalist al Daciei Unirea Brăila

 Am stat de vorbă cu jucătorul de 32 de ani care a înscris două goluri în prima etapă din liga secundă pentru a înțelege cum îmbină statutul de jucător cu acela de antrenor.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 08 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Maria Tivodariu, campioană mondială la canotaj, despre muncă, strategie de cursă și modele sportive

Sportiva de 18 ani este originară din Câmpulung Moldovenesc și evoluează pentru Dinamo București.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 06 Aug. 2017

Interviu cu hocheistul Robert Timaru (Steaua) despre provocările unui tânăr sportiv: Am o mare responsabilitate

Este fiul cunoscutului Ioan Timaru, un adevărat simbol pentru hocheiul stelist. Robert Timaru impresionează pe gheață prin viteză și îndemânare.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu atleta Claudia Bobocea: Îmi doresc o medalie la Tokyo, dar cum voi putea eu oare să mă apropii de ea?

  Claudia Bobocea este una dintre surprizele frumoase ale sportului românesc din acest an. Atleta ne-a vorbit în exclusivitate despre bucuria de a concura cu cele mai bune atlete din lume, dar și despre sacrificiile și nemulțumirile sale, care reflectă condiția sportivului din România.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Viorel Berbece / 12 Iul. 2017

Calitate germană pe banda stângă. Interviu exclusiv cu fotbalistul Alex Negrea (FC Augsburg)

 De fotbalistul sătmărean Alex Negrea nu știm dacă ați auzit până acum, dar vă promitem că îi veți ține minte numele. Trecut pe la toate grupele de juniori ale lui FC Augsburg, fundașul stânga de 19 ani atacă debutul în Bundesliga, dar și alte obiective îndrăznețe.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei Autor: Tibi Demeter / 07 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu tenismenul Marius Copil: „Vreau să lucrez la agresivitate şi să îmi îmbunătăţesc jocul de voleu şi returul

 Marius Copil, locul 85 ATP, se află la cel mai bun sezon din carieră, iar în această săptămână a evoluat pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem fără să fie nevoit să joace în tururile de calificare.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 07 Iul. 2017

Interviu cu sprintera Marina Andreea Baboi, triplă campioană balcanică

Marina Andreea Baboi este deja și multiplă campioană națională, iar în cutia cu medalii are deja câteva zeci de titluri la doar 18 ani. Probele de sprint sunt preferatele ei. Buzoianca legitimată la LPS Buzău și CSA Steaua este una dintre cele mai promițătoare atlete ale României.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 04 Iul. 2017

Interviu cu handbalistul Alexandru Bologa (HC Dobrogea Sud) despre cum a trecut de la fotbal la handbal și saltul profesional la Constanța

Alexandru Bologa este unul dintre tinerii handbaliști ai HC Dobrogea Sud Constanța. Evoluează pe postul de inter stânga și, recent, a intrat și în atenția selecționerului Xavi Pascual.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 03 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu trăgătoarea Laura Ilie : Vreau să fiu prima fată din România care se califică la Jocurile Olimpice la pușcă

Laura Ilie este cea mai valoroasă trăgătoare la pușcă a României. Rezultatele din ultimii ani îi validează acest statut.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 02 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu atacantul Marian Vlada (Afumați), unul dintre golgheterii ligii secunde, despre finalul de sezon, dragostea pentru Rapid și momente amuzante din carieră

Vârful de 29 de ani a impresionat în liga secundă. A înscris 19 goluri în ediția precedentă de campionat.

ziaruldesport.ro / Interviul zilei / 30 Iun. 2017

Interviu exclusiv cu antrenorul Marius Suller (Olimpia Cluj): "Fetele de la Olimpia ar putea câștiga campionatul și fără antrenor”

 Marius Suller este antrenorul campioanei la fotbal feminin, Olimpia Cluj. În vârstă de 39 de ani, Suller s-a remarcat ca fotbalist la Universitatea Cluj.

Pag. 1 din 8 | 20 art./pag. | Total 154 art.

Cele mai noi articole