Haosul din jocul Stelei, un nou episod

Daca nu joaca impotriva unui Rapid nevoias, Steaua are probleme. Ultimul episod a fost in fata celor de la Aktobe. Steaua a jucat modest, dar a scos un 2-2 prin doua goluri norocoase. In rest, am asistat la un haos tactic. Echipa a aratat numeroase slabiciuni, incepand cu prestatia portarului Arlauskis si incheind cu debutul plin de cazaturi al lui Lemnaru. Ce a salvat-o pe Steaua ? Experienta si un adversar la fel de anemic.

Jocul a avut o desfasurare pripita, in care ambele echipe si-au simtit slabiciunile, dar niciuna dintre ele nu a fost capabila sa reactioneze corespunzator. Ca antrenor e normal sa fii frustrat dupa un asemenea joc. Si Gazaev si Galca au avut propus solutii de pe banca, dar acestea au fost contaminate parca de imaturitatea tactica a colegilor.

Steaua a suferit in toate compartimentele. Linia mediana a fost insa cel mai vizibil afectata. Am remarcat un Tanase total depasit si deposedat frecvent. Filip a parut prea firav, iar Popa a alergat ca sa-si indeplineasca probabil kilometrajul.

Defensiva a fost destul de statica, iar salvarea s-a numit de cele mai multe ori Varela, care isi amortizeaza investitia de la meci la meci. Latovlevici a continuat fluctuatiile de forma, iar Rapa a emanat panica. In atac, Keseru a reusit prea putine, poate si pentru ca nu a fost ajutat indeajuns. A fost important totusi ca a reusit sa speculeze eroarea portarului aktobian si a inscris. Introducerea lui Lemnaru nu a adus nimic nou, cu exceptia unor cazaturi artistice, nepunctate de turcul Gocek. 

Per total, Steaua s-a bizuit mai degraba pe forta din sezonul trecut, adica pe amintiri. UEFA Champions League e o competitie care nu asteapta treziri tarzii, astfel ca returul ar trebuie sa ne ofere o campioana ceva mai vioaie si mai lucida.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolae Comănescu / 08 Apr. 2024

Sportul de performanță doare. Mărturia lui Gabriel Jesus vine să îngroașe rândurile sportivilor de top care suferă continuu în sport

 Puțini înțeleg eforturile fizice intense și impactul asupra corpului pe care atleții le suportă în căutarea excelenței. 

Autor: Nicolae Comănescu / 28 Mar. 2024

Opinie / De ce ar fi bine ca educația nutrițională să fie o disciplină studiată în școli de către copii

 In peisajul educatiei in continua schimbare, importanta predarii copiilor despre nutritie devine tot mai evidenta.

Autor: Nicolae Comănescu / 24 Mar. 2024

Analiză / De Zerbi, principiile unui antrenor cu strategie ofensivă

 În peisajul atât de dinamic al fotbalului modern, puțini antrenori au avut un impact atât de profund ca Roberto De Zerbi.

Ştiri recente:

Autor: Nicolae Comănescu / 08 Apr. 2024

Sportul de performanță doare. Mărturia lui Gabriel Jesus vine să îngroașe rândurile sportivilor de top care suferă continuu în sport

 Puțini înțeleg eforturile fizice intense și impactul asupra corpului pe care atleții le suportă în căutarea excelenței. 

Autor: Nicolae Comănescu / 07 Apr. 2024

VIDEO / Aventura lui Russ Cook, primul om care traversează Africa de la sud la nord în alergare. În ultimul an a parcurs peste 16 000 km

 Britanicul Russ Cook, în vârstă de 27 de ani, a scris istorie odată cu sosirea la Capul Angela din Tunisia.

Autor: Viorel Berbece / 07 Apr. 2024

Special/ Cinci nume pentru un Rapid cu adevărat nou

 Facem un joc de imaginație, cercetăm piața și venim cu variante pentru banca Rapidului! Hai să vezi ce am găsit!