Extreme Sports Channel oferă 3 episoade fascinante de arte marţiale mixte

Autor: Nicolas Grama

Iubitorii acestor sporturi de contact se pot delecta cu imagini spectaculoase din artele maţiale mixte. În perioada 19-21 iunie, de la ora 23:30, Extreme Sport Channel difuzează un eveniment produs în colaborare cu BAMMA, Asociaţia Britanică de Arte Martiale Mixte.

Alături de acest organism, cele mai bune cluburi de arte martiale din Europa ii aduc in ring pe cei mai cunoscuti luptatori de acest gen. MMA cuprinde un amestec unic de sporturi si tehnici de lupta, practicate de cei mai duri sportivi din lume, printre care se numara: Rob Sinclair, Jack Marshman si Jim Wallhead. 

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 01 Aug. 2017

Șase sportivi vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Vovinam Viet-Vo-Dao din India

Orasul New Delhi găzduiește timp de 5 zile practicanții acestui stil de arte marțiale vietnameze.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 28 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Cristiana Mongol Stancu, absolventa de teologie, multiplă medaliată la nivel internațional în 8 sporturi de contact

Cristiana Stancu este un nume cunoscut la nivel național în cercurile sporturilor de contact. Asta pentru că are o biografie spectaculoasă.

Autor: Valentin Maier / 24 Mar. 2016

Vovinam Viet-Vo-Dao

Vovinam Viet-Vo-Dao (în traducere, calea artelor marțiale vietnameze) este un stil de arte marțiale apărut în Vietnam și care a fost întemeiat de Marele Maestru Nguyen Loc în 1938.

Ştiri recente:

Autor: Vasile Cenușă / 20 Ian. 2018

To be continued! Ana Bogdan nu poate trece și de Madison Keys

   Surpriza României de la Australian Open, Ana Bogdan a fost învinsă în turul al treilea de finalista de la US Open, americanca Madison Keys.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

Alexis Sanchez, criticat de un fost internațional englez după decizia de a pleca de la Arsenal

Chilianul Alexis Sanchez are șanse foarte mari să se transfere de la Arsenal la Manchester United, iar această decizie l-a nemulțumit pe Martin Keown, fost internațional englez.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

O nouă victorie fără emoții. CSM București câștigă cu Danubius Galați în etapa a 13-a din Liga Florilor

Etapa a 13-a din Liga Florilor a debutat în Sala Polivalentă din București, acolo unde campioana CSM a jucat contra lui Danubius Galați.