Mădălina Gojnea și-a anunțat retragerea din tenis

ziaruldesport.ro - Tenis / Autor: Maria Sorescu / Data: 01 Iun. 2013

Sportiva a făcut acest anunț pe contul personal de facebook. Ploieșteanca de 25 de ani a explicat această decizie ca fiind o urmare a numeroaselor accidentări. Ea a precizat că se va apuca de antrenorat.

„Din cauza accidentarilor repetate,am tras concluzia ca organismul meu nu mai face fata efortului intens al sportului de performanta, prin urmare am decis sa-mi inchei cariera. Este dureros, am trait momente de neuitat, am plans de fericire, am plans in urma nereusitelor, dar au fost cei mai frumosi ani din viata mea. Aam cunoscut oameni deosebiti de la care am avut multe de invatat, am vazut locuri de vis si sper ca și copiii pe care îi voi antrena pe viitor sa obtina cel putin rezultatele care mie mi-au umplut inima de fericire.”, a scris Mădălina Gojnea pe pagina de facebook.

Mădălina Gojnea a câștigat 12 turnee ITF de simplu și 11 de dublu și a jucat alte 13 finale pe care le-a pierdut. Ultima performanță este o finală de dublu la Montpellier, în iunie 2011, după care jucătoarea de tenis s-a confruntat cu accidentări serioase.

De altfel, ea a făcut mai multe pauze forțate. Cea mai serioasă dintre acestea s-a datorat unor probleme la umăr. Ea a mai fost accidentată de-a lungul vremii încheietura dreaptă, s-a confruntat cu o fractură de coastă.

În ciuda acestor ghinioane, de când s-a apucat de tenis, de la vârsta de 6 ani, Mădălina Gojnea a izbutit numeroase performanțe, printre care menționăm și finala de simplu, la junioare, la Roland Garros, în 2004.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Tenis Autor: Vasile Cenușă / 02 Sep. 2015

Comedia erorilor: Monica Niculescu avansează în turul doi la US Open, după un meci plin de break-uri

  Monica Niculescu a avut un meci neașteptat de greu în primul tur la US Open, împotriva rusoaicei Panova, dar în final s-a impus prin experiență.

ziaruldesport.ro / Tenis Autor: Emanuel Sarmasan / 01 Sep. 2015

Begu și Dulgheru, out din primul tur la Flushing Meadows

 Ultimul turneu de Mare Șlem al anului a luat startul duminică, pe 31 august. Astăzi începând cu ora 18:00, iubitorii tenisului românesc au avut oportunitatea să le vadă pe trei dintre fetele noastre în actiune.

Pag. 1 din 629 | 2 art./pag. | Total 1258 art.

Cele mai noi articole