Sepsi Sf Gheorghe întoarce spectaculos scorul cu Gaz Metan și se impune cu gol în prelungiri

Autor: Ilie Flaviu

 

Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan s-au întâlnit în a doua partidă din etapa cu numărul cinci din play-out-ul Ligii Întâi. Covăsnenii erau la începutul partidei singura echipă neînvinsă (trei egaluri și o victorie), pe când medieșenii aveau o înfrângere, două victorii și un egal.

Cei de la Sepsi au început mai bine partida și au fost mai ofensivi. Diogo Rosado i-a trimis din greșeală o pasă perfectă lui Filipe Oliveira, care a rămas singur cu Greab, dar nu l-a putut învinge pe portarul medieșenilor. Greab a fost încă odată la post, la șutul lui Simonovski, venit în urma unui contraatac.

Contrar cursului jocului, Rondon a deschis scorul în minutul 30 pentru Gaz Metan și a confirmat forma bună prin care trece de la venirea în România. Venezueleanul a înscris cu capul, în urma centrării lui Bușu, și a stabilit scorul primei reprize.

După ieșirea de la cabine, Eugen Neagoe a efectuat toate cele trei schimbări în decurs de 15 minute. Hamed, Kuku și Hadnagy i-au înlocuit pe Dima, Oliveira și Tandia. Cel din urmă a fost decisiv pentru covăsneni. Hadnagy a profitat de o gafă în apărarea adversă și, în minutul 69, la cinci minute după ce a fost introdus, a egalat pentru echipa sa. Victoria a fost adusă de Simonovski în minutul 91, iar Sepsi urcă pe locul trei în play-out.

Gaz Metan Mediaș coboară pe penultimul loc, și poate să coboare încă o poziție, în cazul unei victorii a lui Juventus cu Poli Timișoara.

 Sepsi OSK: Niczuly - Stao, Dima (Hamed '54), Viera, Ursu - Petrovikj, Ghinga - Tandia (Hadnagy '64), Fulop, Oliviera (Kuku '54) - Simonovski

Gaz Metan Mediaş: Greab - Busu, Constantin, Fytanidis, Creţu - Cristea (Sârghi '70), Rosado - Chamed (Caiado '79), Olaru (Tîrcoveanu '75), Diogo - Rondon.

 

sursă foto: gsp.ro

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 25 Apr. 2018

FRF vrea să reformeze Liga 2 și Liga 3 pentru a evita retragerile în plin campionat

 Fotbalul românesc a fost marcat în ultimele sezoane de numeroase retrageri din motive financiare.

Autor: Maria Sorescu / 25 Apr. 2018

Sevilla va continua cu antrenorul Montella, dar a demis directorul sportiv

 FC Sevilla a făcut deja bilanțul acestui sezon și a luat câteva măsuri.

Autor: Pompiliu Constantin / 25 Apr. 2018

Interviu exclusiv cu Marius Francisc, „match analyst”, cu experiență la echipa națională și Astra Giurgiu

 Marius Francisc are 31 de ani și a jucat fotbal la Dinamo, Sportul Studențesc, Victoria Brănești sau Politehnica Timișoara, între anii 2000 – 2010.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 25 Apr. 2018

Sarabanda breakurilor. Irina Begu, calificată în sferturi la Istanbul

 Orașul Istanbul este gazda turneului WTA de 280 de puncte TEB BNP Paribas Cup, unde Irina-Camelia Begu a obținut o victorie importantă.

Autor: Andrei Szabo / 25 Apr. 2018

FRF vrea să reformeze Liga 2 și Liga 3 pentru a evita retragerile în plin campionat

 Fotbalul românesc a fost marcat în ultimele sezoane de numeroase retrageri din motive financiare.

Autor: Andrei Szabo / 25 Apr. 2018

Rafael Nadal bate un record deținut de Ilie Năstase

 Rafael Nadal demonstrează încă o dată că este cel mai bun jucător pe zgură.