Bucharest Rebels s-a impus în turneul de fotbal american de la Timișoara

Autor: Daniel Samoilă

Cu două săptămâni înainte de începerea Campionatului Național de fotbal american, Timișoara 89ers a fost gazda unui triunghiular amical, alături de echipe din capitalele României și Ungariei.

Fostă triplă campioană a Romaniei, Bucharest Rebels și echipa a doua de la Budapest Cowbells s-au prezentat pe stadionul CSS Bega din Timișoara pentru American Football Friendly, o competiție amicală.

S-au disputat meciuri de două sferturi pe o vreme însorită și perfectă pentru fotbal american. Partida care a deschis 'turneul' a fost reeditarea Robowl-ului din 2014, între Bucharest Rebels și Timisoara 89ers. Și de data aceasta s-au impus tot bucureștenii, cu 18-0.

Primele două touchdown-uri au fost reușite de Cosmin Zamfir și Radu Ene, în timp ce al treilea, și cel mai frumos al meciului, a venit de la americanul David White. El a punctat după ce a alergat aproape 40 de yarzi. La fiecare dintre cele trei touchdown-uri, 'rebelii' au încercat conversia de două puncte, însă au ratat de fiecare dată, de două ori făcând și fumble-uri. De partea cealaltă, Timișoara nu a reușit vreun punct, însă bănățenii au aruncat și două intercepții.

În al doilea meci al turneului, Budapest Cowbells 2, cu fostul timișorean Tomis Szabo pe post de conducător de joc, au fost învinși cu 14-0 de Bucharest Rebels, care l-a și interceptat o dată pe quarterback-ul advers.

În ultimul meci al zilei, gazdele turneului, Timisoara 89ers, au reușit o victorie clară în fața 'satelitului' de la Budapest Cowbels. Bănățenii s-au impus cu 17-0, punctele fiind inscrise de Bogdan Cocoșilă, Andrei Halmaci și Mario Borza.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Alex Pavel / 16 Mar. 2018

Judd Trump, demonstrație de forță la Romanian Snooker Masters

 Romanian Snooker Masters ne-a oferit o nouă zi spectaculoasă la Circul Metropolitan București.

Autor: Alex Pavel / 15 Mar. 2018

Marc Selby, principalul favorit de la Romanian Snooker Masters, eliminat încă din prima rundă

 Romanian Snooker Masters a înregistrat deja câteva surprize. Încă din prima zi, principalul favorit al competiției, Mark Selby, dar și alți doi campioni mondiali au fost eliminați.

Autor: Ilie Flaviu / 14 Mar. 2018

Victorii pentru primele trei clasate din Divizia A1 la volei feminin

 CSM București, CSM Târgoviște și Volei Alba Blaj și-au consolidat statutul de favorite și s-au impus în meciurile de azi.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Mar. 2018

Contra a anunțat lotul pentru amicalele cu Israel și Suedia. Câteva nume noi, dar și multe nume vechi

   Selecționerul României, Cosmin Contra a anunțat lotul de 27 de jucători cu care va aborda meciurile de pe 24 și 27 martie, cu Israel, respectiv Suedia.

Autor: Andrei Szabo / 16 Mar. 2018

Zero pe toate planurile. Viitorul și CSU Craiova au făcut un meci demn de play-out

 Meciul dintre Viitorul și CSU Craiova a dezamăgit. Toată lumea se aștepta la un duel spectaculos, însă partida a fost închisă, cu puține ocazii și multe cartonașe galbene.

Autor: Maria Sorescu / 16 Mar. 2018

OFICIAL: Helle Thomsen, demisă de la CSM București. „Știam dinaintea meciului cu Bistrița”

 Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti, iar informația a fost confirmată de antrenoarea daneză.