Săptămâna emoțiilor pentru Ronald Gavril: Îl voi face KO pe Benavidez

Autor: Maria Sorescu

Ronald Gavril se pregătește pentru duelul revanșă împotriva americanului David Benavidez, care va avea loc la 17 februarie în Las Vegas.

Pugilistul de 31 de ani ar putea deveni cel de-al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști. El va boxa cu niște mănuși personalizate cu steagul tricolor.

Gavril s-a considerat nedreptățit după precedenta confruntare cu Benavidez (19-0) și promite că nu-l va mai lăsa pe deținătorul titlului mondial să ajungă la finalul celor 12 runde. 

„Am muncit mult și m-am antrenat din greu pentru această luptă. Cred că eram câștigătorul meritat la ultimul meci, așa că voi face tot ce pot pentru a le demonstra celorlalți arbitri că s-au înșelat. Voi fi viitorul campion mondial la supermijlocie în varianta WBC. Ultima întâlnire a fost o bătălie, dar acum voi termina cu un knockout”, a spus Ronald Gavril potrivit boxingscene.com 

Românul a recunoscut că a avut nevoie de câteva runde pentru a înțelege stilul lui Benavidez. Acum plănuiește să facă un meci mai rapid și să atace încă din primele runde.

„La meciul precedent, abia pe la jumătatea confruntării mi-am dat sema cum îl pot aborda eficient. Acum totul va fi mai repede. Îl voi ataca și-i voi destructura planul. Am demonstrat în primul meci că se poate. Acum trebuie să fac doar mici ajustări pentru a câștiga. Nu-i va fi deloc ușor. Mă simt mai rapid și mai puternic decât la ultimul meci. În plus, mental stau foarte bine”, a mai spus Ronald Gavril.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 18 Feb. 2018

Ronald Gavril, învins de David Benavidez în meciul pentru titlul mondial

 Sportivul nostru a pierdut clar duelul de 12 runde în gala desfăşurată la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Autor: Maria Sorescu / 04 Feb. 2018

Boxul ar putea să dispară de la Jocurile Olimpice din 2020

 Președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Pyeongchang că instituția sa ia în calcul să nu mai includă boxul printre probele de la Jocurile Olimpice din 2020.

Autor: Nicolas Grama / 02 Feb. 2018

Federația Internațională de Box Amator (AIBA) a evitat falimentul după o înțelegere controversată

 Asociaţia Internaţională a Boxului Amator (AIBA), forul mondial care are sub oblăduire pugiliștii neprofesioniști, a evitat falimentul in extremis.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.