Săptămâna emoțiilor pentru Ronald Gavril: Îl voi face KO pe Benavidez

Autor: Maria Sorescu

Ronald Gavril se pregătește pentru duelul revanșă împotriva americanului David Benavidez, care va avea loc la 17 februarie în Las Vegas.

Pugilistul de 31 de ani ar putea deveni cel de-al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști. El va boxa cu niște mănuși personalizate cu steagul tricolor.

Gavril s-a considerat nedreptățit după precedenta confruntare cu Benavidez (19-0) și promite că nu-l va mai lăsa pe deținătorul titlului mondial să ajungă la finalul celor 12 runde. 

„Am muncit mult și m-am antrenat din greu pentru această luptă. Cred că eram câștigătorul meritat la ultimul meci, așa că voi face tot ce pot pentru a le demonstra celorlalți arbitri că s-au înșelat. Voi fi viitorul campion mondial la supermijlocie în varianta WBC. Ultima întâlnire a fost o bătălie, dar acum voi termina cu un knockout”, a spus Ronald Gavril potrivit boxingscene.com 

Românul a recunoscut că a avut nevoie de câteva runde pentru a înțelege stilul lui Benavidez. Acum plănuiește să facă un meci mai rapid și să atace încă din primele runde.

„La meciul precedent, abia pe la jumătatea confruntării mi-am dat sema cum îl pot aborda eficient. Acum totul va fi mai repede. Îl voi ataca și-i voi destructura planul. Am demonstrat în primul meci că se poate. Acum trebuie să fac doar mici ajustări pentru a câștiga. Nu-i va fi deloc ușor. Mă simt mai rapid și mai puternic decât la ultimul meci. În plus, mental stau foarte bine”, a mai spus Ronald Gavril.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Ilie Flaviu / 20 Mai 2018

Adonis Stevenson își apără titlul WBC la categoria semigrea pentru a noua oară

 Adonis Stevenson și-a apărat titlul WBC la categoria semigrea în fața suedezului Badou Jack.

Autor: Maria Sorescu / 19 Mai 2018

Lucian Bute se pregătește de retragere

 Deși nu a mai boxat de mai bine de un an, Lucian Bute își dorește să mai urce în ring măcar o dată.

Autor: Andrei Szabo / 18 Mai 2018

Tyson Fury face antrenamente mentale cu Ronnie O Sullivan

 Pugilistul britanic Tyson Fury, neînvins în 25 de meciuri la profesioniști, a anunțat că l-a cooptat în echipa sa pe Ronnie O'Sullivan.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 21 Mai 2018

Andreea Verdeș și Denisa Mailat au obținut medalii de argint și de bronz la Cupa Irina Deleanu de gimnastică ritmică

 Cupa Irina Deleanu a fost cea mai importantă competiţie de gimnastică ritmică găzduită în această lună în România, la Sala Polivalentă din Capitală.

Autor: Maria Sorescu / 21 Mai 2018

Andrei Gag, argint la reuniunea IAAF World Challenge de la Osaka

 Atletul Andrei Gag a reprezentat România la reuniunea atletică de la Osaka, din cadrul IAAF World Challenge. 

Autor: Andrei Szabo / 21 Mai 2018

Belgia merge la Cupa Mondială fără Nainggolan, Origi și Mirallas. Iată lotul „diavolilor”

 Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, a anunțat lotul lărgit de jucători în vederea participării la Cupa Mondială 2018.