Saloanele auto nu mai suscită interes pentru constructori

Autor: Nicolas Grama

Salonul Auto de la Detroit din 2019 este pe cale să fie un fiasco după ce mai mulți constructori importanți au anunțat că nu vor merge în Statele Unite.

Situația nu este însă singulară. Și alte asemenea evenimente din lume au o atractivitate redusă și pentru companii, dar și pentru publicul larg.

Constructorii s-au obișnuit în ultima vreme să găzduiască evenimente pe cont propriu sau să meargă la târguri de tehnologie precum Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Ultimul constructor absent de la Detroit este Mercedes, potrivit Autonews.

Publicația anunță că de la următorul salon din orașul american vor lipsi și cei de la Mazda, Volvo, Porsche, Jaguar și Land Rover. 

Poate te interesează şi:

Autor: Daniel Samoilă / 19 Feb. 2018

Formula 1: Red Bull și-a lansat monopostul pentru sezonul 2018

 Red Bull-Aston Martin și-a prezentat monopostul RB14 pentru sezonul 2018. Gruparea austriacă speră să câștige un nou titlu mondial.

Autor: Nicolas Grama / 06 Feb. 2018

În România sunt 6 milioane de mașini, iar peste un milion au o vechime de cel puțin 20 de ani

 Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat că parcul auto național a ajuns la șase milioane de mașini la finalul anului trecut.

Autor: Nicolas Grama / 03 Feb. 2018

Pal-V Liberty, prima mașină zburătoare de serie se lansează în martie

Lumea auto este gata să treacă la un nou nivel. Compania olandeză Pal-V va prezenta în martie mașina zburătoare Liberty.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.