PAOK e de neoprit! Trupa lui Lucescu jr. ajunge la 14 victorii consecutive

Autor: Viorel Berbece

PAOK Salonic pare principala candidată la titlu în Superliga elenă în acest sezon. Elevii lui Răzvan Lucescu au ajuns la 10 victorii consecutive în campionat și la 14 în total, în toate competițiile.

Ultima victimă a echipei din Salonic a fost Larisa, cea care a încasat un 3-0 sec pe Toumbas. Ca deobicei, cei mai buni jucători ai liderului din Grecia au fost Pelkas și Prijovic. Sârbul a dat pasa la primul gol, reușit de ucraineanul Șakov, pentru a închide apoi tabela imediat după pauză, în vreme ce grecul a fost servantul ideal pentru golurile de 2-0 (reușit de fostul jucător de la FCSB, Fernando Varel) și 3-0.

Cu această victorie, PAOK își ia înapoi primul loc de la AEK Atena, echipa cu care pare se va bate până în ultima etapă pentru câștigarea campionatului, în condițiile în care multicampioana Olympiacos este deja la șase puncte în spatele liderului. Etapa viitoare, PAOK pornește ca mare favorită în deplasarea de la Lamia, iar în ultimul week-end din februarie băieții antrenați de Răzvan Lucescu au primul mare test după multă vreme, primind vizita lui Olympiacos.

Nouă etape mai sunt de disputat din acest campionat, dar PAOK pare a avea un program ușor mai complicat decât AEK Atena și Olympiacos, dar are avantajul terenului propriu în duelul cu principalele contracandidate.

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Daniel Samoilă / 21 Feb. 2018

Avancronică. Eroi la Roma? FCSB, în fața unei calificări istorice pe terenul lui Lazio

 FCSB a câștigat prima manșă din turul 16-imilor cu Lazio, scor 1-0, iar în returul de la Roma băieții lui Dică se pot întoarce acasă ca niște adevărați eroi.

Autor: Nicolas Grama / 21 Feb. 2018

Românii iau cu asalt Olimpico pentru meciul Lazio-FCSB

 Confruntarea dintre Lazio și FCSB din șaisprezecimile Europa League se anunță extrem de interesantă, mai ales după ce echipa lui Nicolae Dică a câștigat meciul tur cu 1-0.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.