Se încinge lupta pentru play-off. Poli Iași câștigă cu FC Botoșani în etapa a 24-a din Liga 1

Autor: Daniel Samoilă

Penultimul meci al etapei a 24-a din Liga 1 s-a disputat la Iași, acolo unde CSM Poli a primit vizita lui FC Botoșani într-un derby al Moldovei și cu înclinații pentru lupta accederii în play-off.

Pe un frig pătrunzător, cele două echipe au oferit un joc destul de modest în prima repriză. Primele 30 de minute au fost dominate de Botoșani, care au avut șanse de a marca prin acțiunile ofensive semnate de Roman, Moruțan și Golofca.

În replică, Iașul răspunde printr-o lovitură de cap a lui Jo, în minutul 35. De altfel, ocazia brazilianului a adus și primul șut pe spațiul porții într-o repriză încheiată indecis, 0-0.

Partea secundă a adus-o pe trupa lui Stoican mult mai ofensivă, iar răsplata a venit repede. În minutul 53, Andrei Cristea marchează golul victoriei, după o pasă excelentă a lui Platini ce l-a lăsat singur în fața porții.

Botoșaniul a intensificat atacurile și a fost periculoasă prin Golofca și Roman, dar la final CSM Poli Iași a câștigat cu 1-0 și astfel urcă pe ultimul loc de play-off. Ieșenii sunt pe șase, cu 36 de puncte, același punctaj ca al Botoșaniului, dar cu un golaveraj mai bun.

Echipele de start:

CSM Poli Iaşi: Koşelev (Rusu '46) - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Bădic (Zaharia '41) - Qaka, Chelaru - Platini, Jo, Sin - Andrei Cristea (Jagodinskis '82). Antrenor Flavius Stoican

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat - Achim, Oaidă (Chitoşcă '83) - Roman, Moruţan, Golofca (Cucu '70)- Axente (Golubovici '60). Antrenor: Costel Enache

 

sursă foto:digisport.ro

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Preţuri exorbitante pentru biletele la partida Astra Giurgiu - Dinamo

   Astra Giurgiu şi Dinamo se vor duela în ultimul meci din sezonul regulat, într-o partidă găzduită de formaţia giurgiuveană.


Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

ACS Poli Timişoara a reuşit două transferuri

 ACS Poli Timişoara a reuşit să aducă doi fotbalişti care au evoluat în ultimii ani în Liga 1 Betano.

Autor: Nicolas Grama / 21 Feb. 2018

Liga 2 a rămas cu 18 echipe. ASA Târgu Mureș și Olimpia Satu Mare s-au retras

 Criza financiară și managementul defectuos din fotbalul românesc au efecte devastatoare pentru echipele din Liga 2.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.