Interes ridicat pentru FCSB-Lazio. Bilete vândute și câți italieni vin la București

Autor: Nicolas Grama

Confruntarea FCSB-Lazio se apropie cu pași mari, iar viceampioana României speră să aibă parte de un stadion plin joi seară, de la ora 22:00.

Potrivit surselor ziaruldesport.ro, FCSB a vândut până luni seară aproximativ 30 000 de bilete, iar oficialii clubului anticipează că la ora meciului, în tribune, vor fi peste 40 000 de spectatori.

Biletele au costat 30 și 40 de lei la peluze, iar la tribuna a doua acestea au prețuri între 50 și 100 de lei. După ce la meciul cu CFR Cluj doar 10 000 de steliști au fost în tribune, mijlocașul Constantin Budescu a făcut un apel la fani.

„Sper ca la meciul cu Lazio să fie cât mai multă lume, să fie stadionul plin și o atmosferă așa cum doar suporterii Stelei știu să o facă. Plus că mie îmi place să joc cu tribunele pline, așa mă simt și eu cu adevărat fotbalist”, a spus Constantin Budescu înainte de confruntarea cu Lazio. 

Potrivit presei italiene, Lazio va fi susținută de aproximativ 800 de spectatori, care vor veni din Peninsulă la București. Acestora li s-ar putea adăuga și fani ai capitolinilor din România.

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Preţuri exorbitante pentru biletele la partida Astra Giurgiu - Dinamo

   Astra Giurgiu şi Dinamo se vor duela în ultimul meci din sezonul regulat, într-o partidă găzduită de formaţia giurgiuveană.


Autor: Daniel Samoilă / 21 Feb. 2018

Avancronică. Eroi la Roma? FCSB, în fața unei calificări istorice pe terenul lui Lazio

 FCSB a câștigat prima manșă din turul 16-imilor cu Lazio, scor 1-0, iar în returul de la Roma băieții lui Dică se pot întoarce acasă ca niște adevărați eroi.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.