Premier League: United se împiedică la Newcastle, iar Liverpool câștigă pe terenul lui Southampton

Autor: Daniel Samoilă

Etapa a 27-a din Premier League a continuat cu trei confruntări duminică. Manchester United și Liverpool s-au deplasat la Newcastle, respectiv Southampton.

United, cu Alexis Sanchez, Martial, Lingard sau Lukaku încă din start, a avut multe lacune în jocul de pe St. James Park, contra nou-promovatei Newcastle. Trupa lui Benitez s-a apărat bine de-a lungul celor 90 de minute și chiar a dat lovitura în minutul 65.

Ritchie a marcat după un șut din interiul careului și a adus un succes important pentru Newcastle, care se luptă pentru evitarea retrogradării. Victoria lui Newcastle cu 1-0 în fața lui United a continuat „blestemul” pentru Jose Mourinho, care nu a reușit să câștige niciodată pe arena lui Newcastle în Premier League.

Manchester United rămâne cu 56 de puncte și o ajută indirect pe rivala Manchester City să se apropie de cucerirea titlului. Cetățenii au nevoie de 18 puncte în următoarele runde pentru a deveni matematic campioni.

Tot duminică, Liverpool a avut parte de un meci facil pe terenul lui Southampton. Tripleta ofensivă a lui Klopp, Mane-Salah-Firmino, a funcționat perfect și cormoranii au câștigat la final cu 2-0. Firmino (6) și Salah (42) au fost marcatorii partidei. Grație succesului, Liverpool urcă pe locul trei în clasament, cu 54 de puncte.

În primul duel al zilei, Huddersfield a dispus de Bournemouth cu un categoric 4-1.

Luni se va juca ultimul meci al etapei, Chelsea-West Brom.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Daniel Samoilă / 21 Feb. 2018

Avancronică. Eroi la Roma? FCSB, în fața unei calificări istorice pe terenul lui Lazio

 FCSB a câștigat prima manșă din turul 16-imilor cu Lazio, scor 1-0, iar în returul de la Roma băieții lui Dică se pot întoarce acasă ca niște adevărați eroi.

Autor: Nicolas Grama / 21 Feb. 2018

Românii iau cu asalt Olimpico pentru meciul Lazio-FCSB

 Confruntarea dintre Lazio și FCSB din șaisprezecimile Europa League se anunță extrem de interesantă, mai ales după ce echipa lui Nicolae Dică a câștigat meciul tur cu 1-0.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.