Mihaela Buzărnescu accede în semifinalele de la Hobart și urcă în Top 50 WTA

Autor: Vasile Cenușă

Mihaela Buzărnescu continuă parcursul incredibil de anul trecut, reușind să acceadă astăzi în semifinalele turneului de la Hobart (Australia), după o nouă prestație solidă.

Româncă de pe locul 52 WTA a avut emoții doar în primul set al disputei cu americanca Alison Riske (27 ani, 84 WTA), pe care și l-a adjudecat la tie-break 7-6 (5), după o revenire frumoasă. În actul secund, Buzărnescu a zburdat spre victorie, pentru a se impune cu 6-1. O oră și jumătate de tenis inteligent și încrezător pentru jucătoarea noastră, care va urca între primele 50 de jucătoare ale lumii cu acest succes, până pe locul 47, depășind-o din nou pe Maria Șarapova. 

Pentru un loc în finala turneului de la Antipozi, Mihaela Buzărnescu va trebui să treacă de ucraineanca Lesia Țurenko (28 ani, 43 WTA), într-un meci care se anunță mult mai dificil decât cel de astăzi. Dar atunci când, după niciun an, urci mai bine de 300 de poziții în clasamentul WTA, ce ți se mai poată părea dificil?

În altă ordine de idei, Monica Niculescu nu a jucat sfertul ei de finală de la Hobart, împotriva belgiencei Elise Merrtens, acuzând o accidentare la gât.

Poate te interesează şi:

Autor: Vasile Cenușă / 20 Ian. 2018

To be continued! Ana Bogdan nu poate trece și de Madison Keys

   Surpriza României de la Australian Open, Ana Bogdan a fost învinsă în turul al treilea de finalista de la US Open, americanca Madison Keys.

Autor: Vasile Cenușă / 19 Ian. 2018

Begu și Niculescu merg în optimi la Australian Open

  Perechea sută la sută românească, formată din Irina Begu și Monica Niculescu, a acces în optimi la Australian Open, după o victorie în trei seturi asupra unui cuplu format din jucătoare locale.

Autor: Vasile Cenușă / 18 Ian. 2018

Au revoir, Eugenie! Simona Halep trece lejer în turul următor la Australian Open

   Venită după sperietura trasă la meciul cu Aiava și pe o căldură insuportabilă, Simona Halep a demonstrat încă odată de ce merită primul loc în ierarhia WTA, cu o victorie scurtă asupra canadiencei Eugenie Bouchard.

Ştiri recente:

Autor: Vasile Cenușă / 20 Ian. 2018

To be continued! Ana Bogdan nu poate trece și de Madison Keys

   Surpriza României de la Australian Open, Ana Bogdan a fost învinsă în turul al treilea de finalista de la US Open, americanca Madison Keys.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

Alexis Sanchez, criticat de un fost internațional englez după decizia de a pleca de la Arsenal

Chilianul Alexis Sanchez are șanse foarte mari să se transfere de la Arsenal la Manchester United, iar această decizie l-a nemulțumit pe Martin Keown, fost internațional englez.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

O nouă victorie fără emoții. CSM București câștigă cu Danubius Galați în etapa a 13-a din Liga Florilor

Etapa a 13-a din Liga Florilor a debutat în Sala Polivalentă din București, acolo unde campioana CSM a jucat contra lui Danubius Galați.