Liga 2: Olimpia Satu Mare, mari probleme financiare. Șanse mici să continue în retur

Autor: Daniel Samoilă

Majoritatea echipelor din Liga 2 au reluat pregătirile pentru returul campionatului, însă sunt și trei echipe care nu și-au planificat nimic în perioada următoare: Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureș și Pandurii Tg. Jiu.

În cazul celor de la Pandurii și ASA se așteaptă un verdict în ceea ce privește intrarea sau nu în faliment, Olimpia a rămas fără sponsorizări și are șanse minime de a continua în retur. Gruparea patronată de Istvan Merkli se află pe ultimul loc în clasament, asta și pentru că a primit penalizări din litigiile cu foștii jucători.

"Avem şanse extrem de mici, aproape de zero, pentru a merge mai departe. Toţi cei care ar fi putut să ne mai finanţeze ne-au refuzat, chiar şi Consiliul Local. Neoficial am aflat că primăria nu mai finanţează echipă şi că preferă ca banii care ar trebui să ajungă la noi să fie utilizaţi pentru amenajarea a două terenuri cu gazon sintetic", a spus Merkli pentru site-ul Informația Zilei.

Jucătorii deja au început să-și caute echipe, unii reușind deja să semneze un nou contract. Florin Achim a ajuns la Academica Clinceni, iar Sergiu Jurj la Chindia Târgovişte.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

Dinamo București câștigă categoric primul amical al iernii

În cantonamentul de pregătire din Cipru, Dinamo a disputat primul amical al iernii. Trupa antrenată de Vasile Miriuță a jucat contra lui Aris Limassol.

Autor: Daniel Samoilă / 18 Ian. 2018

Un nou transfer pentru CFR Cluj. A fost adus un fundaș central brazilian

Continuă campania de achiziții pentru CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu l-a adus pe Gilvan Souza Correa, un fundaș central brazilian în vârstă de 28 de ani.

Autor: Daniel Samoilă / 18 Ian. 2018

FCSB a pierdut amicalul cu Olimpik Donețk, dar l-a achiziționat pe Valerică Găman

 FCSB a pierdut amicalul cu Olimpik Donețk, 1-2, dar a reușit să-l achiziționeze pe Valerică Găman, fostul fundaș central al Astrei Giurgiu. 

Ştiri recente:

Autor: Vasile Cenușă / 20 Ian. 2018

To be continued! Ana Bogdan nu poate trece și de Madison Keys

   Surpriza României de la Australian Open, Ana Bogdan a fost învinsă în turul al treilea de finalista de la US Open, americanca Madison Keys.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

Alexis Sanchez, criticat de un fost internațional englez după decizia de a pleca de la Arsenal

Chilianul Alexis Sanchez are șanse foarte mari să se transfere de la Arsenal la Manchester United, iar această decizie l-a nemulțumit pe Martin Keown, fost internațional englez.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

O nouă victorie fără emoții. CSM București câștigă cu Danubius Galați în etapa a 13-a din Liga Florilor

Etapa a 13-a din Liga Florilor a debutat în Sala Polivalentă din București, acolo unde campioana CSM a jucat contra lui Danubius Galați.