Dinamo și FCSB s-au înțeles pentru transferul lui Adam Nemec

Autor: Daniel Samoilă

Deși sunt cele mai mari rivale din Liga 1, Dinamo și FCSB s-au înțeles din nou asupra unui transfer. De data aceasta este vorba despre atacantul slovac Adam Nemec.

Conform celor de la GSP, Dinamo a acceptat oferta primită din partea roș-albaștrilor pentru slovac, acum urmând doar ca jucătorul să se înțeleagă cu patronul lui FCSB, Gigi Becali.

Dacă toate lucrurile decurg într-o direcție pozitivă, Becali va trebui să îi achite lui Ionuț Negoiță suma de 300.00 de euro.

În vârstă de 32 de ani, Nemec a evoluat în 18 partide oficiale la Dinamo, marcând trei goluri și oferind trei pase decisive.

Nemec se va alătura pe o listă lungă a jucătorilor care au evoluat la ambele formații bucureștene, ultimul exemplu fiind fracenzul Harlem Gnohere.
 

sursa foto:prosport.ro

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 17 Ian. 2018

Transferul iernii în Liga I: CFR Cluj îl ia până la urmă pe Ioniță

 După îndelungi negocieri, se pare că CFR Cluj șI Astra Giurgiu au ajuns la un acord pentru transferul unuia dintre cei mai buni jucători din Liga I, Alexandru Ioniță.

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Ian. 2018

Gicu Grozav a semnat cu Bursaspor

   În căutarea unei echipe după despărțirea de Karabukspor, internaționalul român Gheorghe Grozav a ales să rămână în Turcia, alegând clubul la care evoluează Bogdan Stancu.

Autor: Dionisie Rotaru / 17 Ian. 2018

Rețeta englezească: trei ligi din Albion, în top 10 cele mai urmărite campionate din Europa

   Englezii iubesc fotbalul, iar stadioanele lor sunt mai mereu pline. De aceea, poate nu surprinde o statistică pe anul trecut, care arată faptul că trei eșaloane valorice din fotbalul englez se află în top 10 cele mai urmărite campionate din Europa.

Ştiri recente:

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Kostyuk vs Svitolina, duelul noilor staruri din Ucraina în tenis

Ucraina pare să aibă o generație înfloritoare de jucătoare de tenis. Cel mai recent caz este al Martei Kostyuk, sportiva în vârstă de doar 15 ani care reușește să ajungă în turul trei la Australian Open.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Liga Florilor: HC Zalău se impune la Galați în etapa a 12-a

 În penultimul meci al etapei a 12-a din Liga Florilor, HC Zalău, participantă în grupele Cupei EHF, s-a deplasat pe terenul formației Danubius Galați.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Coreea de Sud și Coreea de Nord vor concura la Jocurile Olimpice sub același steag

 Atât Coreea de Sud, gazda competiției, cât și Coreea de Nord vor participa sub același steag la competiția ce va debuta pe 9 februarie.